• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2019

16:29

ODLUKA KOJA JE STVORILA VELIKU POLEMIKU! Bogdanović ili Jokić, ko je zaslužio nagradu? (ANKETA)

Košarka

ODLUKA KOJA JE STVORILA VELIKU POLEMIKU! Bogdanović ili Jokić, ko je zaslužio nagradu? (ANKETA)

Podeli vest

Košarkaški savez Srbije ovog utorka dodelio je priznanja za najboljeg igrača, igračicu i basketaša u 2019. godini, a odluka da Bogdan Bogdanović dobije nagradu izazvala je veliku polemiku

Nakon što je priznanje otišlo u ruke Bogdana Bogdanovića društvene mreže su se usijale od poruka sa raznih strana. Mnogi smatraju da je odluka da Bogi dobije nagradu opravdana, dok ostali, pak, tvrde da je ona morala da pripadne igraču koji je bio uvršten u najbolju petorku NBA lige prethodne sezone.

BOGDANOVIĆ NAJBOLJI U 2019. GODINI! KSS delio priznanja, u ženskoj konkurenciji nije bilo dileme! (VIDEO)

Bogdanović je dobio 22 od 36 glasova, iza njega su ostali Nikola Jokić, Vasilije Micić i Nikola Milutinov, ali je sam kraj ceremonije na proslavi KSS-a doneo velike diskusije i dileme.

Jokić je po mnogo parametara obeležio godinu, imao je sjajan kontinuitet od početka januara do završnice NBA lige, odveo je Denver u polufinale Zapada i postao prvi Srbin u najboljoj petorci NBA lige u istoriji.

Foto: Tanjug/AP

Jedni smatraju da je Bogdanović zaslužio nagradu jer pruža bolje partije u reprezentaciji Srbije, dok druga strana apostrofira ko bolje predstavlja Srbiju u svom klubu. Tu je Jokić bez premca.

Šta vi kažete, ko je bolji? U komentaru možete napisati vaše mišljenje i razlog odabira.

Anketa

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Volim crno bele i Srbiju

pre 4 godine

Svasta,pa sto bi KSS bilo vaznije dobro igranje u NBA nego za reprezentaciju Srbije?????

Beki

pre 4 godine

Ako se gleda samo zasluga u Srbiji onda je trebalo da bude neko iz Zvezde ili Partizana, ali ako se gleda ko je bio najbolji kosarkas 2019 iz Srbije onda je to naravno Nikola Jokic dva koplja ispred svih , momak je kosarkasko cudo iz Srbije za celi svet osim za neke "srbe".

draganv78

pre 4 godine

Proglasenje Bogdanovica a ne Jokica je kao da su rekli da je fića bolji od mercedesa. Ni jedno nema veze sa realnoscu, jeste Bogdanovic košgeter ali je Jokara kompletan igrač jer svaku utakmicu ima tripl dabl.

moma52

pre 4 godine

Svaki objektivan ljubitelj košarke će reći da je u 2019. godini najbolji bio Bogdanović.Na najvećoj svetskoj smotri košarkaša,član idealne petorke i najbolji strelac.Ovi što Bogija mrze zbog zlostavljanja od pre par godina je samo dokaz koliko ljudi mogu da budu neobjektivni.

Doca

pre 4 godine

Glupo je upoređivati njih dvojicu. Jokić je klasa ispred ovog odličnog beka čije nas je forsiranje I forsiranje koštalo timske igre I boljeg plasmana na prvenstvu. Jokić je timska igračina koji polako pomera granice.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija