• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2020

13:34

DERBI MOGUĆ TEK U FINALU! Kup Radivoja Koraća: Partizan protiv Borca, Zvezda na Radnički!

Košarka

DERBI MOGUĆ TEK U FINALU! Kup Radivoja Koraća: Partizan protiv Borca, Zvezda na Radnički!

Podeli vest

Kuglice su rekle svoje... Određeni su parovi četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća koji će se i ove godine igrati u Nišu od 13. do 16. februara 2020

Košarkaši Crvene zvezde igraće protiv Radničkog sa Crvenog krsta, dok će u eventualnom polufinalu snage odmeriti sa boljim iz duela u kojem se sastavu Sloboda iz Užica i Mega Bemaks.

SMIRIO "GROBARE"! Reding: Moje srce je ogromno, nisam završio sezonu!

Partizan turnir otvara protiv Borca iz Čačka, ako prođu prvu prepreku crno-bele očuje bolji iz meča Dinamik - FMP.

Sudar večitih rivala moguć je tek u finalu! Branilac titule je Partizan.

- Apelujem na sve gledaoce da ovaj događaj proprate u sportskom rapsoloženju i iskrneom navijanju. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu u halu Šair i srcem navijaju za svoj klub - rekao je predsednik KSS-a Predrag Danilović.

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stan collymore

pre 4 godine

kako se steluje Zvezdi....ju,ju,ju....no comment!!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija