• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2020

07:16 >> 20:50

SLEDE KLJUČNE BORBE! Milojević o šansama Mege za opstanak u ABA ligi!

Košarka

SLEDE KLJUČNE BORBE! Milojević o šansama Mege za opstanak u ABA ligi!

Podeli vest

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević izjavio je da bi utakmica protiv Cibone mogla da ima presudan značaj za opstanak regionalnom takmičenju

Trener Mege na ovom susretu zbog povrede stopala neće moći da računa na Nemanju Nenadića, koji je odsustvovati sa parketa više nedelja, dok zbog bolesti sa ekipom nije otputovao Andrija Marjanović.

OGLASILA SE ZVEZDA: Prva velika pobeda, ali borba se nastavlja! Crveno-beli najavili krivični postupak!

- Sutra igramo možda i ključni meč u borbi za opstanak u ABA ligi kada ćemo gostovati ekipi Cibone. Sigurno je da je utakmica izuzetno bitna za obe ekipe, oni se nalaze u boljem položaju od nas, ali će svakako dati sve od sebe da obezbede opstanak što pre. Izuzetno težak mec nas očekuje i veoma je bitno da u njega udemo maksimalno spremni i koncentrisani- rekao je Milojević.

 

 

U Košarkaškom centru Dražen Petrović priliku za debi će imati poslednje pojacanje Mege DiAndre Kejn.

Imamo probleme sa izostancima, tu je i novi igrač, a na nama je da u hodu sve to uklopimo. Ne smemo nijednog trenutka biti opušteni na terenu jer nas je to već koštalo nekih pobeda ove sezone. Kakav god da bude rezultat na semaforu u toku utakmice, naša energija mora da bude na najvišem nivou. Verujem u moju ekipu i da ćemo se iz Zagreba vratiti sa trijumfom koji bi imao verovatno presudan značaj u borbi za opstanak u ABA ligi- zaključio je trener Mege.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija