• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

08.02.2020

20:41

NEMA MESTA ZA EUFORIJU! Maljković: Moramo da pobedimo Mozambik!

Košarka

NEMA MESTA ZA EUFORIJU! Maljković: Moramo da pobedimo Mozambik!

Podeli vest

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je da je meč protiv Nigerije bio onakav kakav su i očekivale

- Bilo je onako kako smo očekivali. Teško, fizički zahtevno, nije bilo iznenađena. Ne mogu da budem zadovoljna, imali smo uspone i padove. Ti padovi su bili ružni, to je najbolja reč. Sutra igramo protiv još jednog afričkog tima, moramo da pobedimo. Toliko je jednostavno- rekla je Maljković novinarima na konfreneciji za medije.

Maljković je upitana i da li je njenom timu bila potrebna utakmica sa jednom atipičnom košarkaškom selekcijom.

ČAS KOŠARKE JAKE BLAŽIĆA! Cedevita Olimpija slavila i nastavila borbu za plej-of ABA lige!

- U svim grupama mi Evropljani se nismo baš proslavili. Ženska košarka je napredovala svuda u svetu, Japan ima fantastičan tim, Kina takođe... Jedno je igrati Evrobasket a drugo je igrati na ovom nivou gde su fizikalije, brža košarka, jača, agresivnija... Ako me pitate da li me raduje kad igramo ovakve utakmice, da. Ovo je realnost. Ženska košarka je napredovala u svetu, a na moju veliku žalost evropska košarka je pala. Raduje me što igramo ovakve utakmice, one su potrebne ovom timu- istakla je Maljković.

Maljković je istakla da klupa nije obavila posao kako to obično radi i da će joj sutra biti potrebno svih 12 igračica,a osvrnula se i na reprezentaciju Mozambika, koaj ej sutra rival od 17 sati.

- Nema taj kvalitet kao Nigerija, ne možemo da govorimo neistinu. Mozambik je slabiji tim od Nigerije, ali je isto tim koji želi... Namučuli se i da dođu ovde, imali su neke poteškoće u putu. Bore se, ginu na terenu, sigurno će se boriti da pobede- zaključije selektorka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija