• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

16:23

SPEKTAKL U BEOGRADU? Glavni grad Srbije kandidat za završnicu Evrolige!

Košarka

SPEKTAKL U BEOGRADU? Glavni grad Srbije kandidat za završnicu Evrolige!

Podeli vest

Evroliga pokušava da nađe pravo rešenje kako bi se sezona završila, a jedna od mogućih opcija jeste i da se završnica igra u dva grada

Tako je i Beograd je jedan od mogućih domaćina završnice Evrolige, prenose španski mediji. Pored prestonice Srbije  kandidati su i Atina, Kaunas i Keln, gde je prvobitno zakazan ovogodišnji Fajnal-for.

Evroliga želi da se odigraju preostali mečevi u sezoni u jednom od ovih gradova, a zatim da se kompletira i F8 i F4.

"DELIJE" ČEKAJU NJEGOV POVRATAK! Radonjić jednom izjavom raspalio meštu navijačima Zvezde!

NEĆE NAZAD U NBA! Rus ostaje veran Himkiju!

 

 

Za sada je plan da se sve utakmice odigraju od 4. do 26. jula. Plan Evrolige je da svaki od navedenih gradova pruži mogućnost da se igra u dve hale, kako bi se sve utakmice završile na vreme.

Beograd je kandidat s obzirom na to da ima dve dvorane u kojima mogu da se igraju utakmice Evrolige, halu “Aleksandar Nikolić” i “Štark Arenu", a  Evroliga je službeno tražila informacije vlasnicima "OAKA Arene" kao i  "Mira i prijateljstva" u Atini.  Kaunas bi morao da podeli domaćinstvo sa Viljnusom, dok bi Keln morao da podeli domaćinstvo sa Bonom. Grci su već potvrdili da u njihovim halama može da se igra.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija