• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Ivan Gajić

08.06.2020

13:10

MISTERIJA! Abramović iskeširao 120 MILIONA EVRA, ali NE ZA FUDBALERE!

Košarka

MISTERIJA! Abramović iskeširao 120 MILIONA EVRA, ali NE ZA FUDBALERE!

Podeli vest

Gazda Čelsija Roman Abramovič podigao je veliku prašinu

Svetski mediji preneli su da je za 120 miliona dolara kupio "Vrisak", čuveno umetničko delo norveškog slikara Edvarda Munka.

NEKO JE REKAO KRIZA? Siti DAJE MILIONE, ruši rekordni transfer!

ŠOK! Verner (ipak) NE IDE U ČELSI? Iz Lajpciga poručili: ON JE NAŠ!

 

Mediji su pozivajući se na izvor koji prati aktivnosti aukcijske kuće Sotbi, tvrdili da je ruski oligarh svojoj ionako impresivnoj kolekciji umetničkih dela pridodao i sliku iz 1895. godine koja je prethodni put prodata 2012. godine američkom milijarderu Leonu Dejvidu Bleku.

Međutim, izvori iz Rusije, tačnije agencija TASS, demantovali su ovu informaciju. Ali. ne bi bilo izneđanjenje da vlasnik Čelsija jednostavno ne želi pažnju medija zbog potrošenih 120 miliona dolara, pa je zbog toga tražio privatnost.

- Informacija nije tačna - rekao je izvor blizak Abramoviču koji je odbio da komentariše detaljnije Romanove aktivnosti na tržištu umetnina.

Inače, Edvard Munk je za života naslikao čak četiri verzije "Vriska", od kojih su tri smeštene u norveškim muzejima, dok se jedna nalazi u privatnoj kolekciji, najverovatnije Romana Abramoviča.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija