• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2020

12:43

ONI SE IGRAJU SA NAMA? Bertomeu POTVRDIO ko je automatski registrovan za ovo takmičenje!

Košarka

ONI SE IGRAJU SA NAMA? Bertomeu POTVRDIO ko je automatski registrovan za ovo takmičenje!

Podeli vest

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu, potvrdio da je Košarkaški klub Panatinaikos automatski registrovan za učešće u Evroligi naredne sezone, uprkos zahtevu "zelenih" da napuste ovo takmičenje

Posle informacije da je Panatinaikos pisao Evroligi i zatražio napuštanje tog takmičenja, predsednik košarkaša Partizana Ostoja Mijailović reagovao je munjevito i odmah obavestio prvog čoveka Evrolige da su crno-beli spremni za to takmičenje i eventualno zauzimanje mesta umesto "zelenih" u eliti evropske klupske košarke. Ipak, ovom takmičenju je bliži Virtus, a izgleda da ni PAO neće tako lako odustati.

(FOTO) OTKRIVENO! Uhvaćeni na treningu VEČITOG RIVALA! Da li će uskoro i potpisati?!

- Panatinaikos je, kao i preostalih 10 licenciranih kluba, automatski registrovan za narednu sezonu. S obzirom na globalnu situaciju, moramo da razumemo da postoje odlaganja u ovim procedurama, jer je još dosta toga neizvesno. Da jasno odgovorim, Panatinaikos je registrovan kao učesnik Evrolige - rekao je Bertomeu.

Sad već bivši predsednik  Dimitris Janakopoulos nekoliko puta je javno kritikovao i takmičenje i ljude koji ga vode.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija