• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2020

23:35

NEDOVIĆ OTVORIO DUŠU: Ako počnem da pričam trebaće mi dva dana!

Košarka

NEDOVIĆ OTVORIO DUŠU: Ako počnem da pričam trebaće mi dva dana!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Nedović otkrio je razloge svog prelaska u Panatinaikos

Kako je Nedović rekao u razgovoru za "Jurohups" postoje dva razloga za njegov dolazak u Panatinaikos.

OTKRIVENA TAJNA NOVAKOVE POSETE! Sve je jasno!

- Naš prvi kontakt je bio pre nedelju dana i jako brzo smo sve završili, osetio sam da me žele i to mi je bilo veoma važno. Bili su maksimalno iskreni, a i velika je čast da te Dijamantidis želi u svom timu. Drago mi je što su se Alvertis i on vratili i što će obavljati sportske dužnosti Panatinaikosa.

Potom se sprski plejmejker osvrnuo na vreme provedeno u Milanu i rekao da mu je to bio loš period u karijeri.

- Imaću veliku ulogu u igri Panatinaikosa, biću jedan od lidera i to mi je potrebno posle dve godine pune problema. Ako počnem da pričam o tome šta se desilo u Milanu pričaću dva dana. Bilo je mnogo faktora koji su uticali na to da ne odigram najbolje, a najviše mi je žao što sam izneverio trenera Simonea Pjaniđanija, koji me je i doveo tamo i dao mi svu slobodu, ali onda sam imao povrede, pa je onda nastao haos. Želim to da zaboravim- rekao je Nemanja Nedović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija