• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2020

12:49

OD PROVOKACIJE DO TUŽNE PRIČE KOJA JE POTRESLA SRBIJU! Milici Dabović se život za godinu dana pretvorio u pakao!

Košarka

OD PROVOKACIJE DO TUŽNE PRIČE KOJA JE POTRESLA SRBIJU! Milici Dabović se život za godinu dana pretvorio u pakao!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten ženske košarkaške repezentacije Srbije, Milica Dabović, pričala je u ponedeljak o paklu kroz koji je prošla, a na današnji dan, pre godinu dana, popularna "Mile" hvalila se zanosnim oblinama i provocirala po društvenim mrežama

Proslavljena srpska košarkašica Milica Dabović preživela je pakao zbog porodičnog nasilja u braku sa Šimeom Šiklićem i to je već odavno poznato, ali je ovog puta iznela nove detalje u TV emisiji "Dnevni red". 

Foto: Reuters

 

Molio me i pre i posle razvoda da mu oprostim. Rekao je da ga je droga uzela pod svoje. Meni je najviše žao što sam ja postala nešto što nikada nisam bila. Svaki psihopata se saživi sa svojom ulogom. Govorio mi je da je ubio neku porodicu i zakopao. Stalno je pričao o ubistvima koje je počinio. Ja sam se bojala, molila sam Boga da to stane, ali nije moglo - započela je Dabovićeva, a potom nastavila u dahu.

Foto: Novak Đurović

Milica Dabović podelila je sa ljudima potresnu ispovest

Šta je sve Milica pričala možete pročitati OVDEa mi se prisećamo šta je Milica šerovala pre samo godinu, kada je praticima pružila mogućnost da je vide u malo slobodnijem izdanju sa akcentom na njenim atributima.

Podsetite se kako je to izgledalo klikom na ovaj LINK.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki

pre 3 godine

Njoj nista ne verujem, samo se pojavljuje kada hoce nesto da se pise o njoj i da dobije neki honorar. Daje to zaista tako bilo svaka pametna osoba bi preduzela neke korake, ima policije docijalno,tuzilastvo, a ona se sada ispoveda, jadno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija