• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

18:41

ŽREB ZA KUP RADIVOJA KORAĆA! Partizanu najteži rival, Zvezda bolje prošla! Eventualni "večiti derbi" pre finala

Košarka

ŽREB ZA KUP RADIVOJA KORAĆA! Partizanu najteži rival, Zvezda bolje prošla! Eventualni "večiti derbi" pre finala

Podeli vest

Žreb za završni turnir Kupa Radivoja Koraća održan je danas u studiju televizije "Arena sport", bez prisustva predstavnika klubova i medija, u skladu sa preporukama Kriznog štaba

Najpopularniji srpski klubovi Partizan i Crvena zvezda su se našli u drugim polovinama kostrua. Crno-beli će se u četvrtfinalu sastati sa čačanskim Borcem, dok će crveno-beli odmeriti snage sa Radničkim iz Kragujevca.

Eventualni "večiti derbi" bi na programu mogao da bude u polufinalu.

Parovi četvrtfinala:

Mega - Mladost Zemun

FMP - Vojvodina

Partizan - Borac Čačak

Crvena zvezda - Radnički Kragujevac

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća igraće se u Novom Sadu od 11. do 14. februara, a utakmicama neće prisustvovati navijači.

Trofej brani Partizan, koji je prošle godine u dramatičnom finalu savladao Crvenu zvezdu posle produžetka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija