• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2021

16:07

ODLAZI NAJBOLJA! Sjajna Srpkinja najavila odlazak u penziju!

Košarka

ODLAZI NAJBOLJA! Sjajna Srpkinja najavila odlazak u penziju!

Podeli vest

Najbolja srpska košarkašica, Sonja Vasić, devojačko Petrović, odlučila je da je kraj i da je vreme da se povuče

Fenomenalna srpska košarkašica Sonja Vasić je u emotivnoj objavi na Instagramu najavila je da će posle Olimpijskih igara u Tokiju okončati igračku karijeru!

 

 

Ona je prošle nedelje, posle 14 sezona i 12 uzastopnih finalnih turnira, kao i tri titule šampiona odigrala poslednje utakmice u njenom omiljenom takmičenju Evroligi.

Sonja ima bronzu sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, bronzu i zlato sa dva Evropska prvenstva. Igrala je i u ženskoj NBA ligi za Čikago Skaj i Feniks Merkuri, u Evropi za Crvenu zvezdu, Barselonu, Burg, moskovski Spartak, USK Prag, Dinamo Kursk i sada Đironu!

 

 

- Želela bih da se zahvalim svakom od pet klubova koji su mi dali priliku da ih predstavljam, svoje korene i sebe. Bia je velika čast nadmetati se sa i protiv najboljih na svetu. Vreme je za kačenje patika o klin, posle Olimpijade u Tokiju završavam svoju profesionalnu košarkašku karijeru dugu 17 godina. Naravno, do kraja sezone ima još puno utakmica i borbe za moj klub. Leto će kao i uvek biti posebno, obući ću opet nacionalni dres i sa mojim omiljenim saigračicama još jednom probati ispisati istoriju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija