• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2021

11:03

PEŠIĆ IZJAVOM ŠOKIRAO SRBIJU! Možda i nije loše što je Jokić otkazao, ne padajte u nesvest!

Starsportphoto

Košarka

PEŠIĆ IZJAVOM ŠOKIRAO SRBIJU! Možda i nije loše što je Jokić otkazao, ne padajte u nesvest!

Podeli vest

Zlatni selektor iz Indijanapolisa Svetsilsav Pešić bez dlake na jeziku je pričao o odluci Nikole Jokića da ovog leta ne igra za reprezentaciju Srbije

Svi su bili šokirani nakon što je Jokić rekao da neće da igra, osim iskusnog stručnjaka. Pešić nije kritikovao asa Denvera, smatra da mu je potreban odmor, te da je doneo logičnu odluku.

- Sada su se svi kao iznenadili, ali ja nisam kada je objavio da ne može da igra. Vidim da su gotovo svi "pali u nesvest" zbog toga, a Jokić je samo doneo jednu logičnu odluku za respekt -  rekao je Pešić za Sport klub.

S obzirom da je po njegovom mišljenju Jokić odigrao "duplu sezonu", ovakva odluka je razumljiva. 

- Očekivao sam ovako nešto s obzirom da je odigrao duplu sezonu. Mislim da se radi o velikoj iscrpljenosti, a da ne spominjem mogućnost da se povredi, ako se dovoljno ne odmori. Mnogo se fizički i mentalno istrošio u skoro dve spojene NBA sezone, jer je vukao Denver - dodao je on. 

Foto: Starsportphoto

 

Pešić je podržao Miloša Teodosića koji je istakao da će Jokić biti tu za Srbiju  "u narednih 10 godina", a sada je vreme da se MVP NBA lige odmori

- Možda i nije loše za Srbiju što je otkazao, pošto imam osećaj da jednostavno nije maksimalno spreman. Ovoga puta, neka malo odmori telo.

Selekcija Srbije igraće na kvalifikacionom turniru u Beogradu od 29. juna do 4. jula, gde će najveći rival našoj selekciji biti Italija.

Foto: Insider/Srđan Stevanović

Svetislav Pešić

Olimpijske igre u Tokiju održaće se tri nedelje kasnije - od 23. jula do 8. avgusta, a očekuje se da Igor Kokoškov uskoro objavi spisak igrača koji će nastupiti u Japanu.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 2 godine

Takav idiot vam i ne treba. Bicete fenomenalni. Samo srcem za Srbiju a onaj to nema i ne trba vam. Srecno!!!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

...odigrao duplu sezonu ... HA HA , ocemu pricas Pesicu . Profesionalac i samo nakoN 'dve sezone' tjelo se umorilo . Ljudi 'igraju' (rade) neprekidno 40 sezona pa tek onda odmor , a cesto ni tada . Za mnogo mnogo manje iznose , cesto puta i djabe. Ako mu je tesko i slicnima , na ergelu u Sombor cisti i spremaj konje . Tu su tjelo a narocito mozak uvjek odmorni. AMIN. KRAJ.

milan lala

pre 2 godine

Bice Jokic u narednih 10 godina za Srbiju kao sto je i " dosad bio , kad treba" : umora sam, zena mi se poradja, igrao sam duplu sezonu itd . Ko da je Jokic neki djedo pred penziju a ne mladi profesionalac koji se brzo odmara . Boji se povreda bio bi to veliki finansiski gubitak dolari su u pitanju . I drugi asovi NBA lige iz USA " odustace od takmicenja jer su umorni " ili nece . Nema da se lazemo Jokicu je zarada u prvom planu i ne zeli da bilo sta rizikuje , sve ostalo je dobar izgovor . Navijaci su u pravu treba ga jednostavno zaboraviti . Javice se on sama da igra za reprezentaciju kad se potrosi . Za mene je voljno za sva vremena , kao da nije dovoljno zaradio pa se uplasio za nesigurnu buducnost .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija