• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2021

17:57

SPANULIS OHLADIO GRKE! Ništa od OLIMPIJSKIH igara! Legendarni PLEJ završio karijeru!

Košarka

SPANULIS OHLADIO GRKE! Ništa od OLIMPIJSKIH igara! Legendarni PLEJ završio karijeru!

Podeli vest

Legenda svetske košarke Vasilis Spanulis završio je karijeru

Čuveni grčki plejmejker i jedan od najboljih košarkaša u istoriji Evrope Vasilis Spanulis danas je objavio kraj karijere. 

Grčki as je obavestio čelnike Olimpijakosa da je došlo vreme da se stavi tačka na bogatu karijeru nakon 22 godine vrhunske košarke. 

Foto: Euroleague.net

- Nedavno sam obelodanio predsednicima kluba da je vreme da zatvorim najveće poglavlje mog života i zahvalio sam im na svemu što smo postigli zajedno. Bila je ovo teška, ali ne i tužna odluka. Košarka mi je podarila jedinstveno putovanje puno dinamičnih trenutaka i nezaboravnih emocija. Dala mi je sve, a ja sam uzvratio istom merom. Olimpijakos se ispostavio kao moja sudbina, najlepša luka. Odlazim ponosan na sve ono što je osvojeno, ali i na ono što je izgubljeno posle teške borbe. Povrh svega, odlazim ispunjen, jer sam proživeo više nego što sam sanjao. Iz dubine duše želim da zahvalim svima koji su bili uz mene svih ovih godina, predsednicima, trenerima, saigračima, rivalima, ali iznad svega želim da zahvalim navijačima na neizmernoj ljubavi. To je ljubav koja mi je dala snage da svakoga dana izvučem više iz sebe i ta ljubav će zauvek biti moja vodilja. Hvala svima. Vasilis Spanulis, dečak koji je sanjao da igra košarku - napisao je Spanulis u oproštajnoj poruci. 

Nadali su se u Grčkoj da bi Spanulis mogao da zaigra za reprezentaciju u kvalifikacijama za Olimpijske igre po poslednji put, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija