• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2021

15:33

OPET LOŠE VESTI! Kokoškov na ove igrače ne računa za predstojeće kvalifikacije!

Starsportphoto

Košarka

OPET LOŠE VESTI! Kokoškov na ove igrače ne računa za predstojeće kvalifikacije!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov se obratio javnosti pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre

U grupi A su Srbija, Dominikanska republika i Filipini, a u grupi B Italija, Portoriko i Senegal. Samo pobednik turnira dolazi do vize za Tokio.

Selektor nije imao dobre vesti.

- Nikola Milutinov nije ušao u balon, on je sa reprezentacijom, ali zbog tehničkih razloga nije sa nama. Imam lošu vest da podelim sa vama i navijačima reprezentacje - kazao je selektor i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Branko Lazić zbog zdravstvenog stanja ne može da nastavi. Došao je sa velikom željom, nije mogao da nastavi pripreme - kazao je Kokoškov.

Vanja Marinković je u ovom trenutku višak, nije uspeo da prođe poslednji filter pred start kvalifikacija.

- Imamo 13 igrača, večerašnji trening, posle sastanaka i treninga odredićemo ko će još otpasti. Ali i taj 13. igrač biće uz tim, ostaće sa nama i biće u kombinaciji za dalji rad.

Foto: Starsportphoto

 

Kokoškov ističe da nije previše vremena posvetio skautingu.

-  Skauting nije manje važan, ali je fokus na igračima, pošto smo imali samo tri zajednička treninga. Vredno se radi na prikupljanju informacija, pratimo sve te timove, imamo dobar izvor. Vreme je najvažniji faktor, fokus je na tome da se mi osećamo dobro i da usvojimo te informacije. Ne sme da bude iznenađenja, te selekcije igraju na drugim kontinentima, Dominikana je tipičan latino-tim koji igra sa dosta individualnih improvizacija. Što se tiče Filipina, ne znam o igračima mnogo, ali imaju dobrog trenera sa Novog Zelanda, poznajemo njegov sistem rada - jasan je selektor Srbije.

Stručni štab će na raspolaganju imati sledeće igrače: kapiten Miloš Teodosić, Filip Petrušev, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Dragan Milosavljević, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dejan Davidovac Davidovac, Aleksa Avramović, Ognjen Dobrić, Danilo Anđušić, Dalibor Ilić i Boban Marjanović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koki

pre 2 godine

Zasto se oglasava uopste u danu kad nase lavice igraju finale EP. Hoce malo paznje. Sedi bolje i gledaj kako se igra za Srbiju.

komšija

pre 2 godine

Позови Ђоковића,он ће сигурно играти

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija