• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2021

14:02

Jovanović UPOZORAVA pred meč sa Krkom

Košarka

Jovanović UPOZORAVA pred meč sa Krkom

Podeli vest

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović je istakao pred utakmicu protiv Krke da njegova ekipa treba da prazne minute u igri smanji na minimum

Mega u nedelju u trećem kolu ABA lige od 12 sati dočekuje Krku u hali sportova "Ranko Žeravica" .

- Dolazi nam tim koji u prva dva kola ima polovičan učinak i koji odigrao jako dobru utakmicu protiv Mornara u Novom Mestu koju je dobio. Krka u svom sastavu ima veoma iskusne igrače, pre svega Stipčevića koji je glavna opcija u njihovom napadu. Mi moramo da budemo okrenuti sebi, na ono što radimo svih 40 minuta. Ove sezone, kao što je bilo i prethodne - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Nastavio je u istom ritmu.

- Pre svega je bitno da na utakmicu dođemo spremni, da budemo na najvišem mogućem energetskom nivou jer to Krka zaslužuje, a posle toga da idejno budemo dobri u što dužem periodu, i da te neke prazne minute koje se pojave u igri smanjimo na minimum - izjavio je trener Mege.

Krilo Mege Nikola Jović istakao je da bi njegovoj ekipi mnogo značila pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku u prošlom kolu.

- Sigurno nas očekuje jedna teška i zahtevna utakmica. Mnogi bi nam značila ova pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku protiv Cibone. Krka je prošlo kolo pobedila jakog protivnika i sigurno dolaze sa visokim samopouzdanjem na ovu utakmicu. Ukoliko budemo čvrsti i koncentrisani u odbrani tokom celog toka utakmice, verujemo da možemo da dođemo do još jedne pobede na domaćem terenu - izjavio je Jović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija