• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.10.2021

21:44

BARSA U PRODUŽETKU SAVLADALA MONAKO! Španski gigant NEPORAŽEN u EVROLIGI!

Košarka

BARSA U PRODUŽETKU SAVLADALA MONAKO! Španski gigant NEPORAŽEN u EVROLIGI!

Podeli vest

Košarkaši Barselone pobedili su večeras na gostovanju ekipu Monaka posle produžetka sa 85:81 (12:22, 19:13, 25:19, 19:21, 10:6), u meču četvrtog kola Evrolige

Bolji od ostalih u katalonskom timu bio je Brendon Dejvis sa 27 poena, 10 skokova i četiri asistencije, Nikola Mirotić je upisao 14 poena uz pet skokova, a po 12 su dodali Nikolas Laprovitola i Nik Kalates. Grčki košarkaš je u pobedi svog tima upisao i 11 skokova.

U ekipi Monaka najbolji učinak imao je Majk Džejms sa 16 poena, pet skokova i četiri asistencije, Vil Tomas je postigao poen manje uz devet skokova, dok je Leo Vesterman zabeležio 10 poena.

Barseloni je ovo druga uzastopna pobeda posle produžetaka, pošto su u sredu na svom terenu pobedili Olimpijakos (79:78). Na tabeli Evrolige Barselona je prva sa sve četiri pobede, dok Monako ima učinak od dve pobede i dva poraza.

U sledećem kolu Barselona dočekuje Zenit iz Sankt Peterburga, a Monako gostuje Baskoniji.

EVROLIGA - 4. KOLO

Četvrtak

Zenit - Bajern 79:71

Miki 18 - Hilijard 24

Fenerbahče - Uniks 80:41

Šajok 17 - Kenen 10

Alba - Baskonija 76:80

Sikma 19 - Fontekjo 17

Asvel - Makabi Tel Aviv 85:93

Okono 23 - Naneli 25

Petak

CSKA - Crvena zvezda 78:76

Klajburn 18 - Volters 16

Monako - Barselona 81:85 (75:75)

Džejms 16 - Dejvis 27

Olimpijakos - Žalgiris 83:68

Slukas 17 - Mudiej 19

Milano - Efes

Real Madrid - Panatinaikos

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija