• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2021

23:18

PUŠTALI SMO IM ZVIŽDUKE! FMP spremao igraće za PAKLENU atmosferu protiv Partizana!

Starsportphoto©

Košarka

PUŠTALI SMO IM ZVIŽDUKE! FMP spremao igraće za PAKLENU atmosferu protiv Partizana!

Podeli vest

Košarkaši Partizana naneli su drugi poraz FMP-u u ABA ligi

Nije moćnom Partizanu bilo lako protiv FMP-a u derb meču sedmog kola ABA lige. Crno-beli su se pošteno namučili kako bi ostali maksimalni u ovoj sezoni, a zadovoljstvo zbog partije svojih izabranika priznao je i trener Pantera Nenad Stefanović. 

- Devet ofanzivnih skokova u prvom poluvremenu je razlog što rezultat nije bio i malo bolji. Zadovoljan sam što smo se vratili, videli smo u prethodnjim kolima kako se to završava kada Partizan igra kući - rekao je trener FMP-a.

Nenad Stefanović istakao je atmosferu i priznao da je za njegove igrače ovo bio ambijent u kom nisu navikli da igraj, ali i da ih je navikavao tokom nedelje na zvižduke. 

Foto: Starsportphoto©

- Stvarno sam zadovoljan, ekipa je bila tu, borili smo se, pravili smo i greške normalno. Promašimo zicer na šest razlike, ali to je sve ok, ja nemam problem sa tim. Momci su se borili, dali su sve od sebe, Partizan je bio bolji i čestitam im. Rekao bih da je ovo za nas bio novi nivo čvrstine za nas. Super atmosfera i to će ovim momcima značiti. Puštali smo zviždanje sa zvučnika i probali smo uz to da treniramo. Nije bilo loše što je najgore, ali ovo danas je malo jače. Čak smo na bacanjima pojačavali zvuk. Ali evo, 21/17 su penali, super - objasnio je Stefanović. 

Pored toga, neiskustvo je uticalo na lošu igru Pantera u većem delu meča, ali Stefanović ništa nije zamerio svojim izabranicima. Ipak, FMP je bio lišen pomoći Danila Tasića zbog povrede. 

- Tasić je taj neko ko nam stvarno donosi mirnoću, zato je doveden i falio nam je on možda danas. Falio je i Partizanu Smailagiću, nećemo na tome da se pozivamo - podvukao je Stefanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija