• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2021

15:36

POZNATI SVI DETALJI! Zbog ovoga je Labović PRETUKAO TAKSISTU! Razbesnela ga je jedna stvar! /FOTO/

Starsportphoto©/Informer

Košarka

POZNATI SVI DETALJI! Zbog ovoga je Labović PRETUKAO TAKSISTU! Razbesnela ga je jedna stvar! /FOTO/

Podeli vest

Bivši reprezentativac i nekadašnji košarkaš Dragan Labović napravio je incident u Beogradu i na kraju je uhapšen

Labović je ukrao automobil jednom taksisti u Beogradu, a poznati su i detalji.  Kako saznajemo, do sukoba je došlo je kada je taksista zamolio Labovića, zbog poštovanja epidemioloških mera, da sedne na zadnje sedište, što je razbesnelo Labovića.

Naime, oko 10.30 policiju je pozvao izvesi Rade Janković vozač taksija i prijavio da je na Ibarskoj magistrali kod Metroa na parkingu napadnut i da je njemu nepoznata osaba otela taksi Volksvagen Touran i da se udaljila ka Žalenziku.

Foto: Informer

 

 

Odmah su se aktivirali policajaci sa Čukarica i interventna jedinica 92 a automobil je pronađen u Želenziku u Avalskoj ulici. Tu je pronađen bivši košarkaš Dragan Labović  inače psihijatrijski bolesnik lečen u ustanovi Laza Lazarević. Dosadašnjom istragom je ustanovljeno da je Labović se sestrom, koja se zove Dragana,  na parkingu seo u taksi na mesto suvozača. Taksista ga je opomenuo da ne može da sedi na mestu suvozača zbog kovid mera.

Tada je navodno košarkaš nekoliko puta udario taksistu penicom i izbacio iz automobila i seo na vozačevo mesto.

Dragnova sestra Dragana je napustila vozilo a Labović se udaljio ka Železniku. Tu je priveden, obavešten je savezni tužilac koji je naložio da se Labović sasluša za dva krivična dela: krađa automobila i jer je uzao novac koji je bio u automobilu I da se krivična prijava dustavi u redovan postupak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 2 godine

Bahata bitanga kakvih ima svuda oko nas ... Minimum godinu dana zatvora, ali da radi na njivi u Padinskoj Skeli, da višak snage bar korisno upotrebi a oštećeni taksista da ga tuži i odere ga za odštetu za naneseni bol.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Краставци, термин "savezni tužilac" не постоји у Србијанском правном систему. Задњи пут се спомиње у СР Југославији за време владавине црногорског смећа Слободана Милошевића из Лијеве Ријеке!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija