• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2022

18:20

NEVIĐENA MAKLJAŽA! Žestok OBRAČUN navijača u derbiju! Letele STOLICE, prekinut meč (VIDEO)

printscreen Twitter

Košarka

NEVIĐENA MAKLJAŽA! Žestok OBRAČUN navijača u derbiju! Letele STOLICE, prekinut meč (VIDEO)

Podeli vest

Najvatrenije pristalice Fenerbahčea i Galatasaraja sukobili su se na košarkaškom meču ovih rivala

Oduvek su mečevi Fenerbahčea i Galatasaraja u Turskoj donosili ogromnu dozu napetosti. Bez obzira na sport u kojima se ovi rivali sastaju, atmosfera je uvek usijana i obračun spreman u najavi. Sada se to desilo i u polufinalu nacionalnog Kupa u košarci, čiji je domaćin Bursa. U dvorani su bili prisutni navijači oba tima.

Od samog starta atmosfera je bila vatrena. Kako navode mediji sa lica mesta, problem je nastao zbog uvredljivog skandiranja. Tri upozorenja su poslata gledaocima tokom prvog poluvremena.Ipak, ništa se nije promenilo ni u trećoj četvrtini kada su sudije odlučile da nalože da se tribina isprazne jer su se stvorili nemogući uslovi.

Prekid je viđen pred kraj treće deonice, jer osim skandiranja, problem su predstavljale i pirotehničke naprave.

A sve je počelo ispred dvorane, kada su se pristalice najvećih turskih klubova sukobile na ulicama.

Pogledajte kako je izgledao obračun navijača Fenera i Galate na ulicama Burse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija