• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2022

14:32

VRATIĆEMO IM SVE U BEOGRADU! Avramović UVEREN u pobedu protiv Belgije!

Starsportphoto

Košarka

VRATIĆEMO IM SVE U BEOGRADU! Avramović UVEREN u pobedu protiv Belgije!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije izborila je plasman u drugu fazu kvalifikacija za Mundobasket

Aleksa Avramović je u sve četiri utakmice dosadašnjeg toga kvalifikacija imao važnu ulogu u timu Srbije. Nakon dvostruke pobede protiv Slovačke, Aleksa koji je u tim mečevima igrao sa zaštitnom maskom usled preloma nosa kaže

– Mislim da smo odigrali timski. Imali smo puno povređenih i bolesnih igrača, mnogi od njih su došli i pokušali da treniraju, ali jednostavno nisu bili u stanju da igraju. Mi koji smo bili tu smo odigrali jedni za druge, svesni važnosti ovih utakmica. Prijala nam je podrška sa tribina i drago mi je da je bilo puno dece. Sa tri pobede iz četiri utakmice smo ostvarili taj prvi cilj, plasman u narednu rundu, ali će tek utakmice sa Letonijom i Belgijom pokazati sa kojom ćemo početnom pozicijom ući u taj odlučujući ciklus kvalifikacija - rekao je Avramović.

Foto: Starsportphoto©

Avramović ističe da će mladi tim rasti iz utakmice u utakmicu.

– U prvom prozoru je uz nas bio kapiten Teodosić čije iskustvo i kvalitet mnogo znače čitavom timu. Ipak, protiv Belgije smo u drugom delu utakmice, da se tako izrazim, platili školu i neki danak slabijoj uigranosti. Verujem da smo iz toga puno naučili, da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i da ćemo im se u junu revanširati u Beogradu - podvukao je plej Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija