• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.04.2022

16:29

Delegacija Evrolige zadovoljna viđenim u Beogradu! Sve je spremno za spektakl!

printscreen

Košarka

Delegacija Evrolige zadovoljna viđenim u Beogradu! Sve je spremno za spektakl!

Podeli vest

Delegacija Evrolige boravila je prethodna tri dana u Beogradu, malo više od mesec i po dana pred početak Fajnl-fora u glavnom gradu Srbije

Sastancima u Beogradu prisustvovalo je 50 članova Evrolige, a predsednik Organizacionog odbora završnog turnira Goran Šašić rekao je da su izvršene sve neophodne tehničke probe.

- Obišli smo i sve lokacije, a osim "Beogradske arene" tu mislim i na Halu sportova "Ranko Žeravica" koja će biti domaćin finalnog Evroliginog turnira za juniore, Savski trg na kome će biti organizovana fan zona, kao i hotele koji su predvidjeni za učesnike i zvaničnike - rekao je Šašić, preneli su danas organizatori.

Foto: Tanjug

 



Šašić je dodao da je sa predstavnicima Evrolige uskladjen plan i program, u vezi sa zabavnim i promotivnim delom, koji treba da upotpuni ceo dogadjaj.

- Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da organizacija ovog košarkaškog spektakla ide u odličnom pravcu - rekao je on.

 

 


On je rekao da je tokom njihove posete organizovana i test utakmica, koja je služila kao simulacija svega onoga što predstoji.

- U "Beogradskoj areni" već je postavljen novi parket, koji je namenski uradjen samo za Fajnal-for. Takodje, proverena je ispravnost svih tehničkih uredjaja i utvrdjene sve pojedinosti oko ceremonije dodele priznanja - dodao je Šašić.

 

 

 

 


Šašić je istakao da su predstavnici Evrolige izuzetno zadovoljni vidjenim u glavnom gradu Srbije.

- Za kratko vreme, zahvaljujući velikoj ažurnosti i profesionalnosti ljudi koji su angažovani u lokalnom organizacionom odboru, uz naravno veliku podršku državnih i gradskih struktura, uradjen je ogroman posao i mi smo već sada praktično spremni. Sa velikim optimizmom očekujemo finalni turnir Evrolige i nema sumnje da će Beograd i Srbija ponovo ispuniti sve najviše standarde kada je u pitanju organizacija velikih sportskih dogadjaja - zaključio je Šašić.

Fajnal-for Evrolige igraće se od 19. do 21. maja, u "Beogradskoj areni".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija