• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

12:03

HITNA REAKCIJA! Evroliga izdala SAOPŠTENJE zbog HAOSA u majstorici! Nezapamćeni neredi (VIDEO)

Printscreen You Tube

Košarka

HITNA REAKCIJA! Evroliga izdala SAOPŠTENJE zbog HAOSA u majstorici! Nezapamćeni neredi (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Olimpijakosa plasirali su se na Fajnal-for Evrolige koji se održava u Beogradu, ali je meč u Pireju obeležilo skandalozno ponašanje grčkih navijača i utrčavanje na teren

Crveno-beli iz Pireja su trijumfovali protiv ekipe koju predvodi Saša Obradović, međutim, nekoliko minuta pre kraja utakmice najvatreniji fanovi Olija uleteli su na parket kako bi proslavili trijumf zajedno sa svojim ljubimcima i prekinuli duel.

Čelnici Evrolige osudili su ovakvo ponašanje grčkih simpatizera i reagovali saopštenjem:

- Nedostatak bezbednosti tokom utakmice doveo je do utrčavanja navijača na teren dok je utakmica u toku, primoravajući sudije da prekinu meč dok se ne obezbede minimalni uslovi za nastavak - piše u saopštenju Evrolige.

Foto: Starsportphoto

košarkaši Olimpijakosa

Istovremeno, rukovodstvo najelitnijeg klupskog takmičenja je osudilo i upotrebu petardi, baklji i lasera, istakavši da će nadležni organi "razmotriti sve dokaze i preduzeti odgovarajuće mere".

- Evroliga želi da naglasi da navedeni incidenti ne predstavljaju vrednosti za koje se ova organizacija zalaže - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, Beograd će biti domaćin Fajnal-fora, na kome će osim grčkog velikana učestvovati španski velikani Real Madrid i Barselona, kao i branilac titule Efes.

Već se zna da će Olimpijakos igrati protiv tima iz Istanbula, dok će Španci u Klasiku odlučivati od drugom finalisti.

Fajnal-for Evrolige na programu je od 19. do 21. maja u srpskoj prestonici.

Ceo incident pogledajte od 3:05 u video snimku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija