• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

10:54

SPEKTAKL U NAJAVI! Rasprodata Arena za fajnal-for Evrolige!

printscreen

Košarka

SPEKTAKL U NAJAVI! Rasprodata Arena za fajnal-for Evrolige!

Podeli vest

Košarkaška Evroliga saopštila je da su sve ulaznice za fajnal-for koji će se održati u Beogradu rasprodate

To znači da će Beogradska arena biti puna od 19. do 21. maja tokom fajnal-fora Evrolige. Za titulu šampiona Evrope boriće se Olimpijakos i Efes, odnosno Barselona i Real Madrid.

Evroliga je navela da će svaki klub dobiti 600 ulaznica u različitim kategorijama koje će sam raspodeliti.

Takođe, Evroliga je napomenula da zainteresovani i dalje imaju šanse da nabave ulaznice. Kako se navodi, zvanična prodavnica Evrolige radi preko www.f4tickets.com, gde se mogu pronaći karte drugih navijača na sekundarnom tržištu

Pored toga, na raspolaganju je i određen broj VIP karata do kojih može doći slanjem zahteva na f4tickets@euroleague.net.

Beograd je voljen grad, otvoren za sve, bez obzira na publiku koja bodri Crvenu zvezdu i Partizan, klubovi vole da igraju u Areni. Uz vrhunski hospitaliti i gostoprimstvo, navijači drugih ekipa su ovde bezbedni. Negde 90 odsto ljudi će biti stranci, prvi put dolaze, a na prošlom Fajnal foru 2018. godine nismo imali nijedan incident. Čak ni u centru grada, ta slika je obišla svet. Doživeli smo tada da su u Knez Mihailovoj ulici, ili po drugim centrima grada, navijači sedeli u kafićima, njih četvoro-petoro u različitim dresovima i svako je pio kafu, iako je navijao za nekog drugog - rekao je nedavno za Informer direktor "Štark arene" Goran Grbović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija