• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

19:05

JASIKEVIČIJUS HVALI NAVIJAČE! Igrači su pokazali da su profesionalci!

Starsportphoto

Košarka

JASIKEVIČIJUS HVALI NAVIJAČE! Igrači su pokazali da su profesionalci!

Podeli vest

Trener košarkaša Barselone Šarunas Jasikevičijus ocenio je da nije bilo najprijatnije što se ekipa našla u borbi za treće mesto na Fajnal-foru Evrolige, ali smatra da su njegovi igrači profesionalno pristupili meču protiv Olimpijakosa

Barselona je pobedila Olimpijakos u utakmici za 3. mesto na Završnom turniru Evrolige u Beogradskoj areni.

- Čestitam našim igračima i navijačima. Želim da zahvalim navijačima koji su doputovali ovde. Svi razumeju naša osećanja, nije baš najprijatnije igrati za treće mesto. Osećanje tuge za propušteno finale, ali moji igrači su pokazali da su veliki profesionalci - rekao je Jasikevičijus na konferenciji za medije.

Foto: Starsportphoto

detalj sa meča Barselona - Olimpijakos

Trener Katalonaca je posebno istakao nastup Korija Higinsa, koji je postigao 11 poena.

- Bilo je par dobrih nastupa poput Higinsovog, nadam se da će ući u ritam i biti onaj pravi koga znamo. Čestitam i Olimpijakosu i njihovim navijačima - dodao je Šaras, napomenuvši da "Barselona ima dobar tim, ali i problem da završi utakmicu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija