• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

07:56

VUČEVIĆ RAZOČARAO DELIJE: Nije realno da dođem u Zvezdu, uvek ću bodriti klub!

Starsportphoto

Košarka

VUČEVIĆ RAZOČARAO DELIJE: Nije realno da dođem u Zvezdu, uvek ću bodriti klub!

Podeli vest

Nikola Vučević, as Čikago Bulsa, navijao je za Crvenu Zvezdu u odlučujućem meču finalne serije ABA lige (80:77) protiv Partizana

Nikola Vučević nikada nije obukao dres Crvene zvezde, ali uvek dobije ovacije navijača na kojoj god utakmici da se pojavi.

Crnogorski reprezentativac i centar Čikago Bulsa nikada nije krio navijačku pripadnost i svi znaju da mu je Crvena zvezda u srcu. To su osetili navijači i dočekali ga stojećim ovacijama kada je ušao u halu da gleda petu odlučujuću utakmicu finala plej-ofa ABA lige.

 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Vučević

- Posle dugo vremena sam došao, bio je i prošao kovid, sada sam došao u Beograd i odlučio da dođem i podržim Zvezdu. Finale je izuzetno teško, obe ekipe igraju vrlo čvrsto - počeo je Nikola Vučević, koji je ipak hladnokvrno ispratio meč: 

- Ipak sam profesionalac, razumem i drugu stranu. Bavim se košarkom. Očekivano je da je velika tenzija, treba zadržiti mirnu glavu. Ipak je ovo samo sport, pobeda ili poraz nije kraj sveta. Nastavlja se sve dalje- priča Vučević.

Navijači se pitaju da li će ga videti u dresu Zvezde.

- To me pitaju često. Mislim nije realno, voleo bih što duže mogu da odigram u NBA ligi i kada završim mislim da će to biti to. Dolaziću da bodrim Zvezdu. Ima Srbija mnogo kvalitetnih igrača, ne bih izdvajao nekoga. Srbija pokazuje da dobro radi, samo pogledajte Jokića koji je MVP. Bilo koji igrač iz Srbije da dođe u Čikago bilo bi odlično - podvukao je Vučević.

 

Otkrio je šta je rekao treneru Dejanu Radonjiću posle utakmice. 

- Samo sam mu poželeo sreću i da pobedu- kratko je izjavio cental Čikago Bulsa, a potom pričao o igračima:

Sve momke poznajem, dobri su košarkaši, pokazali su kvalitet i veliku želju. Ne bih sada nekoga izdvajao - nastavio je strpljivo da odgovara na pitanja pre početka meča Vučević.

Dosta se pričalo o atmosferi u Evropi kada je Kevin Durent podelio klip. 

- Kada je navijanje u pitanju, NBA treba ovo da vidi. Ovo je nešto posebno. Ali treba da ostane na tome, na fer i sporstkom navijanju. Nažalost nekada se dešavanju stvari koje pošalju lošu sliku, ali kada je navijanje u pitanju, onda ovo treba da se vidi i doživi - rekao je crnogorski reprezentativac.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Vučević

Zadovoljan je sezonom u Bulsima.

Dobra je sezona, zadovoljan sam što smo bili u plej-ofu. Iamo dosta mladih igrača i možemo da budemo zadovoljni. Imali smo problema sa povredama, a mislim da možemo da budemo samo još bolji - optimističan je pred meč Nikola Vučevič

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija