• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2022

06:58

SUROV ODGOVOR SELTIKSA! Tejtum i Braun zagorčali život Voriorsima! (VIDEO)

USA Today

Košarka

SUROV ODGOVOR SELTIKSA! Tejtum i Braun zagorčali život Voriorsima! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Boston Seltiksa pobedili su Golden Stejt Voriorse sa 116:100 i poveli sa 2:1 u velikom finalu NBA lige

Golden Stejt je pre nekoliko dana izjednačio u seriji, ali sada je usledio odgovor Seltiksa, koji su vratili prednost u finalnoj seriji. Najbolji kod Bostona bio je Džejlen Braun sa 27 poena, 9 skokova i 5 asistencija, dok je Džejson Tejtum upisao 26 poena (9-23 iz igre), 6 skokova i 9 asistencija.  Markus Smart je dodao sa 24 poena,  7 skokova i 5 asistencija, dok je Al Horford zabeležio 11 poena.

Stef Kari predvodio je Voriorse sa 31 poenom, uz 4 skoka i 2 asistencije, a Klej Tompson imao je 25 poenai po 3 skoka i asistencije. Endru Vigins dodao je 18 poena, Drejmond Grin meč je završio sa 2 poena ,a  Džordan Pul sa 10 poena.

Foto: USA Today

 

 

Naš as Nemanja Bjelica na terenu je proveo samo tri minuta i za to vreme je promašio jednu dvojku i upisao asistenciju.

Posle dobrog početka Bostona, Golden Stejt je uglavnom bio u minusu. čak i dvocifrenom, ali su se Voriorsi vratili u igru u trećoj četvtrfini. Međutim, to nije bilo dovoljno, Sletiksi su odbili nalet rivala i tokom poslednje deonice rešili pitanje pobednika. Kari je inače vratio Voriorse u trećem kvartalu, ali se povredio u završnici meča posle duela sa Horfordom.

Četvrta utakmica igra se takođe u Bostonu, u petak na subotu od 3.00. Ukoliko ponovo slavi Boston će doći na korak od nove krune koja bi ga učinila najuspešnijim timom u istoriji najjače košarkaške lige sveta. Los Anđeles Lejkersi takođe imaju 17 titula.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija