• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

07:39

POSLE BRUKANJA SRBIJU ČEKA TRNOVIT PUT! Ovo je RASPORED SVIH MEČEVA DO KRAJA KVALIFIKACIJA!

Starsportphoto©

Košarka

POSLE BRUKANJA SRBIJU ČEKA TRNOVIT PUT! Ovo je RASPORED SVIH MEČEVA DO KRAJA KVALIFIKACIJA!

Podeli vest

Košarkaši Srbije će do kraja kvalifikacija odigrati mečeve protiv Grčke, Turske i Velike Britanije, a posle brukanja i debakla u meču sa Belgijom (74:73) ne smeju da izgube nijedan mee, ako žele da igraju na Mundobasketu

Srbija pred početak druge faze kvalifikacija deli poslednje mesto sa reprezentacijom Velike Britanije. Pred Orlovima je nemoguća misija, s obzirom na ono što smo videli na dve poslednje utakmice.

Reprezentacija Srbije će do kraja takmičenja odigrati šest mečeva i gotovo svaki od njih mora da dobije kako bi obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.
Poznati su rivali kao i raspored mečeva. Prvi termin koji je na programu krajem avgusta, kada se ekipe budu pripremale za  Evropsko prvenstvo. Srbija će 25. i 28. avgusta dočekati Grčku i gostovati Turskoj, što su dva izuzetno teška meča za izabranike Svetislava Pešića!

U novembru Orlovi putuju u Veliku Britaniju, pa čekaju Tursku. Poslednji FIBA prozor zakazan je za kraj februara, kada Srbiju čekaju mečevi sa Grčkom i Velikom Britanijom. 

RASPORED SRBIJE U DRUGOM KOLU KVALIFIKACIJA:

25. avgust, Srbija - Grčka
28. avgust, Turska - Srbija
10. novembar, Velika Britanija - Srbija
13. novembar, Srbija - Turska
24. februar, Grčka - Srbija
27. februar, Srbija - Velika Britanija

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

- Naša situacija je bila vanredna i pre ovog prozora. Ništa se nije promenilo. Znam gde se nalazimo. Biće teško sigurno. Pričao sam to i pre početka ovog prozora. Ne možemo da računamo na sve igrače, da ne kažem na najbolje. Imamo nedovoljno vremena za pripreme, to se videlo večeras. Bilo je dobrih stvari, bilo je i grešaka igrača i grešaka trenera. To je sastavni deo igre. Nismo imali kontinuitet i to se vidi na mečevima Možda to neko može bolje od mene, ali ja bolje od ovoga ne mogu. Možda sam i ja morao da više tražim odgovornost tokom utakmice, da pozovem da igrači igraju nešto drugo u napadu, ali to je to. Nisam toliko loš trener, ali jednostavno kontinuitet nemamo - rekao je selektor Srbije Svetislav Pešić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija