• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

08:15

HRVATI JEDVA DOČEKALI KRAH ORLOVA! "Šok nad šokovima, debakl, Srbima se crno piše"

Starsportphoto©

Košarka

HRVATI JEDVA DOČEKALI KRAH ORLOVA! "Šok nad šokovima, debakl, Srbima se crno piše"

Podeli vest

Hrvata su jedva dočekali neuspeh Srbije! Oni su ostali bez spasmana na Svetsko prvenstvo u košarci, pa sada likuju jer je Srbija posle poraza od Belgije ozbiljno ugrozila šanse za plasman na Mundobasket

Košarkaška reprezentacija Srbije obrukala se protiv  Belgije u Nišu (74:73), ali je  prošla u drugi krug kvalifikacija za Mundobasket. Međutim, situacija nije sjajna, jer će do kraja kvalifikacija morati da pobedi sve mečeve. 

"Orlovima" predstoji još šest mečeva u novoformiranoj grupi, ali se nalazimo u vrlo teškom položaju pošto imamo skor od pobede i tri poraza, dok Belgija i Letonija imaju bolji međusobni skor sa nama.

Hrvati likuju

Portal "24sata" ističe da se "Srbima crno piše" pošto je "Hrvat sa Belgijom šokirao susede i sada im visi plasman na Svetsko prvenstvo".

- Dok se u Hrvatskoj traži krivac, traže ostavke i usput gleda prema pretkvalifikacijama Eurobasketa, u ozbiljnom je problemu i srpska košarka. Srbija je u zadnjem kolu uvodne grupe izgubila u Nišu od Belgije 73:74 i više nije dobar kandidat za odlazak na Svetsko prvenstvo. Štaviše, visi joj vrlo ozbiljno - prenosi ovaj hrvatski portal.

U Hrvatskoj, koja je već eliminisana iz kvalifikacija za Mundobasket, jedva čekaju krah Orlova. 

Foto: Starsportphoto©

 

- Ono što se u nedelju dogodilo hrvatskoj, dan kasnije snašlo je srpsku košarkašku reprezentaciju. Mada, Srbija će igrati u drugom krugu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo za razliku od nas, to je bitna razlika -  prenosi "Jutarnji" uz poruku u naslovu da je Srbija doživela debakl napravivši "harakiri" u Nišu i da tako možda ostaje bez Svetskog prvenstva.

Portal "Gol" konstatuje da je poraz Srbije "šok nad šokovima", ali nema nam druge nego da se uozbiljimo i pokažemo da je ova generacija spremna da učini gotovo nemoguće.

Portak Index.hr u naslovu piše "Srbija ostaje bez Svetskog prvenstva?

U sledećem krugu kvalifikacija će Srbija, koja prenosi jednu pobedu, biti u vrlo teškoj poziciji za plasman na veliko takmičenje, igraće protiv Grčke i Turske u avgustu. Potom je čekaju mečevi protiv Velike Britanije i Turske, a u februaru sledeće godine ponovo Grčka i Velika Britanija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samopostovanje

pre 1 godinu

a sta su krivi hrvati sto nas dere belgija?...prestanite se baviti hrvatima vec gledajmo u svoje dvoriste...sreca pa nismo igrali protiv albanije ili kosova...to bi bila bruka i sramota...belgija je vec ozbiljna kosarkaska nacija za nas postala

Pera

pre 1 godinu

Danilovićev najbolji prijatelj je amerikanac jovica stanišić! Amerikanci na svim nivoima rade protiv srba!

pera

pre 1 godinu

ustaše....gde Vam je najbolji hrvatski igrač SRPSKOG porekla.... pu...e ga....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija