• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

22:02

KO JE POGREŠIO VREME ĆE NAM REĆI! Oglasio se i ŠARENAC! Evo šta misli o TEODOSIĆU! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

KO JE POGREŠIO VREME ĆE NAM REĆI! Oglasio se i ŠARENAC! Evo šta misli o TEODOSIĆU! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu, kao i prethodno na utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Grčke i Turske, igraće bez dugogodišnjeg kapitena Miloša Teodosica

Informacija o tome da Miloš Teodosić neće biti član reprezentacije na Evropskom prvenstvu ove godine nije potvrđena, ali sve su prilike da će Orlovi na kontinentalnu smotru bez kapitena. Svetislav Pešić "precrtao" je iskusnog plejmejkera sa spiska, te je to danas bila glavna sportska tema kako u Srbiji tako i regionu. 

Mišljenja naroda su podeljena, mada, mnogo je više onih koji smatraju da Teodosić mora da bude član reprezentacije. Kvalitet kapitena Srbije nije sporan, a o učinku u dresu nacionalnog tima ne treba trošiti reči. 

Prvo je poruku poslala njegova supruga, Jelisaveta Orašanin Teodosić, a sada se oglasio i čuveni košarkaški komentator Slobodan Šarenac. On je na svom Tviteru podelio snimak iz 2010. godine kada je Teodosić pogodio trojku preko Garbahose. Tada je Šarenac u direktnom prenosu komentarisao utakmicu i rekao čuvenu repliku vezanu za našeg kapitena. 

- Ovo mislim o ovome danas. Ne znam da li sam u pravu, u stvari svi smo u pravu, a kao i uvek vreme će nam pokazati ko je pogodio - napisao je Slobodan Šarenac na Tviteru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 godinu

I onda kada vreme pokaže, onda će da se piše kako su svu generali posle bitke pametni, kako nismo više SFRJ, kak osmo mala država i kako nemamo vrhunske igrače. Naravno sve ovo je malograđanska demagogija. Jedno je već sada jasno. Selektor Pešić je na raspolganju od igrača faktički imao sve. Čak je pitanje zbog čega nema Bogdana.? Neko ko je povređen ne trenira ludački - "jače nego ikada". Pre bi se reklo da se radi o olakoj proceni da nije potrebno rizikovati sa njim ove godine, ali mislim da je suština da je u fizičkom smislu mogao da igra i da je zvanično pozvan da bi se odazvao. Boban je takođe zdrav, ali nema kaže selektor minute. Jović ne znamo da li je uopšte živ, ali eto selektor će imati priliku da nas ubedi da je Avramović bolji. Koprivica, Petrušev, mali Jović, Dobrić, Avramović isl. su igrači za diskuiju o precrtavanju. Ovaj precrtava najbolje koje imamo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija