• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2022

07:04

TEOVA SUPRUGA SE OPET OGLASILA! "Miloš ima velika mu**, zbog toga ima spore lateralne kretnje" (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

TEOVA SUPRUGA SE OPET OGLASILA! "Miloš ima velika mu**, zbog toga ima spore lateralne kretnje" (VIDEO)

Podeli vest

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, ne računa na kapitena Miloša Teodosića na predstojećem Evropskom prvenstvu

Teovi čuveni potezi, trojke, tajmauti...nikada neće biti zaboravljeni, kao ni reči čuvenog Dude Ivkovića.

Jednom prilikom je rekao šta je Teodosića isticalo u odnosu na mnoge druge igrače, a taj snimak je  supruga Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin, podelila na društvenim mrežama.

- Panajotis Angelopulos, predsednik koga sada citiram, ne govorim da sam nešto izmislio kaže meni, 'Kouč Janakis vam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo. Ja ih upitam, ali znate zašto ima spore lateralne kretnje? Zato što ima mnogo velika m**a pa mu sve sprečavaju i udaraju u parket'. Tako da sam se tada smejao, ali to je jedna velika istina - rekao je Duda Ivković o kapitenu Srbije.

 

Sportska javnost u Srbiji šokirana, ali i podeljena nakon odluke slektora Pešića da se zahvali kapitenu, dugogodišnjem vođi nacionalnog tima. Kada je vest odjeknula kao "bomba" mnogi su pomislili da se nešto desilo i da je verovatno došlo do nekog sukoba.

Navodno, nije bilo nikakvog sukoba, a jedini razlog zbog kojeg je Pešić odlučio da otpiše Teodosića jeste to što mu se ne uklapa u koncepciju tima i to mu je i saopštio tokom dana. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija