• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

10:22

OVO VAM JE SIGURNO PROMAKLO! Ovakvog JOKIĆA nikada niste videli u dresu Srbije! Ovako se ponaša vođa (VIDEO)

printscreen

Košarka

OVO VAM JE SIGURNO PROMAKLO! Ovakvog JOKIĆA nikada niste videli u dresu Srbije! Ovako se ponaša vođa (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Slovenije pobedila je selekciju Srbije rezultatom 97:92 posle odigranog produžetka u prijateljskom meču u "Stožicama". Nikola Jokić je pružio dobru partiju i počeo je MVP najjače lige na svetu da se nameće kao novi vođa i predvodnik

Nikola Jokić je "eksplodirao" u samom finišu produžetka kada je ušao u polemiku sa saigračem Dejanom Davidovcem.

Pokušao je srpski as da objasni da nešto nije bilo dobro u prethodnoj akciji Srbije, pa je gestikulacijama još više dočarao šta je problem i bilo je jasno koliko se uneo u sve!

Reprezentacija Srbije je i te kako dobila time što će igrač Jokićevog kalibra biti njen član, a od njega se naravno i očekuje da bude i velika pomoć i desna ruka selektora Svetislava Pešića.

Pešić je poručio da se naši reprezentativci još nedovoljno poznaju i da je prednost Slovenaca što izgledaju kao da su svi iz iste ulice!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

koju dobru partiju,koliko slobodnih bacanja je promasio u trenutcima kad nam je trebalo i kada bi najverovatnije dobili utakmicu ,dajte ljudi budeimo relani,nedovic sutira na silu masi sve sto se moglo ,jel to bek ,a tea izbacili iz tima

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17