• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2022

10:23

OPAAAAA, 100, 200, 300... JOKIĆ BROJI EVRE! Hit fotografija našeg asa obišla planetu! (FOTO)

ATAIMAGES

Košarka

OPAAAAA, 100, 200, 300... JOKIĆ BROJI EVRE! Hit fotografija našeg asa obišla planetu! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je u Prag na Eurobasket, a najviše pažnje privukao je Nikola Jokić

Saletali su navijači Nikolu Jokića na aerodromu u Beogradu, pa u Pragu, tražili selfije i autograme, a jedna fotka obišla je planetu brzinom munje. 

Foto-reporteri uhvataili našeg asa kada je iz torbice izvadio novac i počeo da broji stotine evra.

Foto: ATAIMAGES

Nikola Jokić broji evre

Reprezentacija je u Prag stiglas bez centra Nikole Milutinova koji će se kasnije priključiti državnom timu zbog viroze.

Naše najbolje košarkaše u Pragu dočekao je ambasador, dok su navijači na aerodromu saletali košarkaše za autograme, selfije...Predsednik KSS Predrag Danilović, Kalinić, Micić, Gudurić...imali su pune ruke posla.

 

Informer ima novinara na Evropskom prvenstvu, pa budite uz naš portal, očekujte ekskluzivne priče, fotografije, video sadržaj...

Srbiju će na Eurobasketu predstavljati: Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

Prvi meč Srbija igra protiv Holandije u petak (1. septembar) od 21 čas, a potom "orlovima" slede dueli sa domaćinom Češkom (3. septembar), pa dan pauze, zatim mečevi sa Finskom (5. septembar) i Izraelom (6. septembar). Grupnu fazu u Pragu i pred nadamo se selidbu u Berlin "zatvaramo" protiv Poljske (8. septembar).

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija