• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2022

16:27

UBIĆE ME TATA ZBOG LOŠEG SRPSKOG! Sin legendarnog košarkaša Zvezde NASMEJAO SVE pred početak EP! IGRAĆE PROTIV "ORLOVA"! (VIDEO)

Košarka

UBIĆE ME TATA ZBOG LOŠEG SRPSKOG! Sin legendarnog košarkaša Zvezde NASMEJAO SVE pred početak EP! IGRAĆE PROTIV "ORLOVA"! (VIDEO)

Podeli vest

Deni Avdija, sin legendarnog košarkaša Crvene zvezde odgovarao je na novinarska pitanja pred start Evrobasketa.

Podsetimo, Izrael je u grupi D sa Srbijom, i igraće protiv "orlova" u utorak.

- Ni taj srpski ne zvuči tako loše, može i na srpskom - čulo se od jedne predstavnice "sedme sile", na šta je Avdija rekao:

- Ma, ubiće me tata zbog lošeg srpskog - rekao je kroz smeh Deni.

Jedno od pitaja bilo je šta misli o srpskoj reprezentaciji protiv koje će igrati i očekivanja od Evrobasketa:

- Uvek je zadovoljstvo za mene da igram za Izrael posebno na velikim takmičenjima. Srbija uvek ima dobar tim, nadam se dobroj igri i pobedi.

Otac Zufer je jedna od legendi Crvene zvezde, reprezentativac Izraela otkrio je i šta mu je tata rekao pred polazak na Evropsko prvenstvo i da li je u detinjstvu imao idola:

- Rekao mi je da igram svoju igru i da uživam. To je moj posao kojim se bavim od malih nogu. Što se uzora tiče zadovoljstvo je bilo gledati Miloša Teodosića i još mnoge velike srpske košarkaše-

- Na kraju odgovorio je protiv koga će u utorak biti najteže...

- Protiv Jokića - kao iz topa izjavio je Deni Avdija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija