• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2022

22:25

OVI SRBI... SVI SU ONI JOKIĆI! AMERI U ŠOKU! Samo zbog Nikole gledaju Evrobasket! "ORLOVI" IH RASPAMETILI!

Pedja Milosavljević

Košarka

OVI SRBI... SVI SU ONI JOKIĆI! AMERI U ŠOKU! Samo zbog Nikole gledaju Evrobasket! "ORLOVI" IH RASPAMETILI!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Češku u 2. kolu EP 81:68, a igra "orlova" ispraćena je i "preko bare".

Srbija je u Pragu, pobedila reprezentaciju Češke, a trojica novinara i Sjedinjenih država su oduševljeni igrom naših "orlova".

Sva trojica prate NBA ligu, jedan piše za "Denver post", drugi za popularni portal "Bličer riport", a treći za "Majl haj sports".

Majk Singer kaže da su svi košarkaši Srbije fantatični i da svi umeju da asistiraju kao dvostruki MVP NBA lige.

 

 

- Nešto što je jako zabavno gledati: ceo srpski tim ima dodavanja kao Jokić. Svi imaju veštinu, ali i pregled igre da bace loptu dok se saigrači još uvek nisu, iz sopstvene rotacije, našli na mestu gde će lopta stići.

Endi Bejli oduševljen je igrom MVP-a završnog turnira Evrolige.

- Vasilije Micić je igrač NBA kalibra - kaže novinar "Bličer riporta".

 

 

Micić je, inače, na ovom meču imao 13 poena, uz šest asistencija, četiri skoka i dve osvoje lopte, ali ga šut sa distance nije služio kako on to voli da je slučaj - 2/6.

Rajan Blekburn, koji piše za "Majl haj sports", kaže da košarkaši Srbije "ne umeju" da izgube loptu.

- Ne samo da lopta leti (od igrača do igrača) u napadu Srbije, već oni (Srbi) imaju tako malo izgubljenih lopti u ove dve utakmice. Stvarno impresivno. Uopšte ih niko nije uznemirio - primetio je Blekburn.

I, zaista, Pešićevi izabranici su pet puta loptu izgubili protiv Čeha, a dan ranije, protiv Holandije, u samo sedam navrata.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija