• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2022

13:47

UČESNIK EVROBASKETA PROGOVORIO O NEDOLASKU KOD OBRADOVIĆA! Hrvat OTKRIO zbog čega nije prešao u Partizan!

Starsportphoto

Košarka

UČESNIK EVROBASKETA PROGOVORIO O NEDOLASKU KOD OBRADOVIĆA! Hrvat OTKRIO zbog čega nije prešao u Partizan!

Podeli vest

Reprezentativac Hrvatske Mario Hezonja je među akterima Evropskog prvenstva, ali je našao vremena da za medije govori o interesovanju Partizana

Hezonja je u razgovoru za "Basket njuz" otkrio da je ovog leta imao poziv Partizana.

- Da, kontaktirali su me, ali bilo je prekasno. U stalnom smo kontaktu sa Panatinaikosom; pričamo stalno, bez obzira da li sam tu ili ne. Kada su me kontaktirali, nisam mogao ništa da uradim. Bilo je kasno - rekao je Mario Hezonja.

Prema njegovim rečima, sjajni košarkaš je već znao da će krenuti put Madrida.

- Tokom leta sam znao da potpisujem za Real. Bilo je potrebno neko vreme da se to ozvaniči, ali to je bila samo formalnost. Ne slušajte ove Tviter glasine. Dobijao sam dosta poruka od navijača Panatinaikosa i Partizana. Želim da im se zahvalim što su mi pisali i slali poruke. Bilo je ludo leto, ali sve je bilo već dogovoreno - istakao je Hezonja, doskorašnji košarkaš Uniksa.

Foto: Tanjug/AP

Mario Hezonja

Sada se Mario fokusirao na grupnu fazu Evrobasketa, gde Hrvatska igra sa Estonijom u ponedeljak (14,15). Komšije posle dva kola u grupi C imaju polovičan učinak (1-1), pošto su na premijeri poraženi od Grčke, a u drugoj rundi savladali Veliku Britaniju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31