• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2022

10:15

HRVAT ĆE IZNERVIRATI ZEMLJAKE: Srbija i Hrvatska trenutno ne idu u istu rečenicu!

printscreen

Košarka

HRVAT ĆE IZNERVIRATI ZEMLJAKE: Srbija i Hrvatska trenutno ne idu u istu rečenicu!

Podeli vest

Proslavljeni košarkaški stručnjak Neven Spahija oduševljen je timom Srbije ne Evropskom prvenstvu, te kaže da Hrvatska nije trenutno na nivou naše ekipe

Srbija posle tri kola ima tri pobede na Evropskom prvenstvu u košarci. Posle ubedljivih trijumfa nad Holanđanima, Češkom i Finskom, jasno je zašto svi očekuju maksimalan rezultat Orlova.

 

Prokomentarisao je Neven Spahija Hrvatsku, koja je mogući rival u nastavku takmičenja. 

- Hrvatska će se dizati. Nije naivna reprezentacija, dizaće se kroz turnir, posle dužeg vremena smo kompletni. I dečko iz Albe, stranac, daje dodatni kvalitet, ne mogu poreći. Međutim nivo košarke koji igraju Srbija i Hrvatska trenutno ne idu u istu rečenicu - rekao je Spahija srpskim novinarima. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

Spahija protiv stranaca

Srbija je pobedila sa 100:70, na poluvremenu je bilo 62:34 za Orlove. Spahija se i našalio. 

- Jako loše je ovo što igrate trenutno. Pratio sam Srbiju dosta od početka priprema, od meča u Sloveniji, to sam gledao uživo. Ne vidim problem, zaista igrate impresivno. Znali smo talent Srbije, ali ovaj nivo igre je nešto iznad... Mogu samo čestitati treneru i igračima na ovom performansu. Svaka čast! 

iskusni stručnja nije za stranca u reprezentaciji.

- Reprezentacija jedne države je identitet države, te škole košarke, stranci imaju u klobovima prostora i ne vidim razloga da igraju u reprezentacijama. Neke su dovele strance, iskoristile su to pravilo FIBA, ali po meni su to sad miks selekcije, a ne nacionalni timovi. Ja lično nisam za stranca u reprezentaciji - zaključio je Spahija.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija