• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2022

22:43

JOKIĆ NAM DRŽI GOVORE, TO JE POSTALA TRADICIJA! Gudurić OTKRIO šta se dešava u SVLAČIONICI pred mečeve Srbije!

Peđa Milosavljević

Košarka

JOKIĆ NAM DRŽI GOVORE, TO JE POSTALA TRADICIJA! Gudurić OTKRIO šta se dešava u SVLAČIONICI pred mečeve Srbije!

Podeli vest

Muška košarkaška reprezentacija Srbije sutra će u 21.00 u Pragu u direktnom duelu protiv Poljske odlučivati o pobedniku D grupe Evrobasketa

Orlovi su danas imali "dan odmora" budući da nisu imali utakmicu, a već sutra ih očekuje novi izazov i susret sa Poljacima. Marko Gudurić ističe da je čitavu ekipu poremetila povreda Nemanje Nedovića. 

- Poremetila nas je povreda Nedovića, čekamo da vidimo rasplet i šta će biti sa njim. To je sport i život, šta je tu je, moramo dalje - rekao je Gudurić, a potom dodao da je dan odmora bio podjednako naporan kao i utakmice budući da je Pešić održao težak trening. 

- Rekao bih pet utakmica u pet dana, imali smo trening koji je bio naporan kao utakmica. Izuzetno specifična situacija, nismo se našli u takvom ritmu tokom sezone, osim Jokića možda, ali dobro. Najvažnije je da smo pobedili, ostaje žal što se Nedović povredio - dodao je reprezentativac Srbije. 

Pred meč Srbije i Izraela objavljen je snimak govora koji Nikola Jokić drži saigračima, a Gudurić otkriva da je to postala tradicija. 

- Čuli ste, izašao je snimak pre utakmice sa Izraelom. Tradicija nam je postala da nam Jokić održi govor pre utakmicu. Menja ga, ali je uglavnom sličan. Svi smo odigrali dosta mečeva, svako ima svoj ritam kako se oporavlja i sprema - jasan je Gudurić.

Za kraj, Gudurić je analizirao protivnike Orlova u poslednjem kolu grupne faze Evrobasketa. Srbija će sutra igrati protiv Poljaka, a šuter naše reprezentacije izdvojio je Ponitku i Ej Džej Slotera.

- Sloter je sjajan strelac, Ponitka je dugo u Evroligi. Sutra ćemo imati skauting da spremimo odbranu, mislim da će to biti prava utakmica za nas pred odlazak u Berlin. Uvek postoji kalkulacija, još uvek ne znamo ko će biti prvi, a ko drugi. Nadamo se prvom mestu, a pre utakmice ćemo znati ko nam je rival. Treba da gledamo nas i nadamo se da ćemo biti sa što više igrača u sastavu - podvukao je Gudurić.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija