• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2022

23:31

MILUTINOV OPREZAN PRED DUEL SA ITALIJANIMA! Neće doći da IZGUBE od Srbije! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

MILUTINOV OPREZAN PRED DUEL SA ITALIJANIMA! Neće doći da IZGUBE od Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras selekciju Poljske rezultatom 96:69 (28:14, 24:19, 20:17, 24:19) u poslednjem meču petog kola grupe D na Evropskom prvenstvu u Pragu

Košarkaši Srbije ostvarili su i petu pobedu na Evropskom prvenstvu pošto su sa 96:69 savladali Poljsku u derbiju grupe D. Orlovi su novim trijumfom obezbedili prvo mesto u grupi, a posebno važnu ulogu na utakmici imao je Nikola Milutinov koji se u sastav vratio nakon problema sa virusom. 

Centar moskovskog CSKA je meč završio sa 16 poena, a na parketu je proveo bezmalo 20 minuta. 

- Odigrali smo dobro čitav meč i u odbrani u napadu. Nije bilo previše amplituda u našoj igri, zbog toga smo ovako ubedljivo slavili na kraju - rekao je Nikola Milutinov, a potom detaljnije istakao koliko je značajan njegov povratak na teren. 

- Znači mi da sam dobio minute, nedostajalo mi je to u poslednjih sedam dana. Falila mi je ekipa, falilo mi je da igram. Prezadovoljan sam što sam dobio šansu da igram i hvala selektoru na poverenju - dodao je centar Srbije. 

Nije želeo Nikola Milutinov da previše analizira rivala u osmini finala. Orlove čeka meč sa Italijom, a taj duel na programu je u nedelju. Termin će biti naknadno objavljen. 

- Sutra ćemo o rivalima, svaki je težak. Neće biti lako počevši od Italije. Na pripremama smo igrali protiv njih, bilo je teško. Srčani su i borbeni, ne dolaze da izgube sigurno će dati sve od sebe da pobede - dodao je Milutnov. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija