• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2022

19:46

ŽAO MI JE! Evo šta se ne dopada ocu Luke Dončića!

Tanjug

Košarka

ŽAO MI JE! Evo šta se ne dopada ocu Luke Dončića!

Podeli vest

Košarkaš Dalasa Luka Dončić predvodnik je rerpezentacija Slovenije na ovogodišnjem Evrobasketu

Slovenija u osmini finala Evropskog prvenstva u košarci  igra protiv Belgije 10. septembra od 14.45.

Otac Luke Dončića, Saša smatra da reprezentacija Slovenije ima dobru hemiju, te da igraju jako dobro bez obzira na poraz od Bosne i Hercegovine.

- Bila je jaka grupa, to je najjača grupa u toj fazi takmičenja. Šta da kažem, imali su jedan mali nesretni poraz protiv BiH koji je dao dodatni motiv za predstojeće utakmice protiv Francuske i Nemačke. Što se tiče Slovenije, igraju dobro, baš su dobri. Imaju tu hemiju i čini mi se da su onako posle poraza od BiH počeli da dižu - rekao je Saša Dončič za "Telegraf.rs".

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Jasno je da je Luka Dončić lider ove reprezentacije, ali njegov otac tvrdi da nema mesta za to, te da je košarka kolektivni sport.

- Košarka je kolektivni spor, okej, imaš ti šutera i skorera i odbranu. Ali kada se napravi onako, kad svi igraju tad i dođu do izražaja. I pored tih 47 poena (Luka protiv Francuske), pobeda je pobeda i to je najbitnije. Jeste Luka glavni skorer, ali bez pomoći drugih ne bi bio tu - istakao je on.

Saša Dončić je dodao nije mnogo gledao utakmice Srbije, te da mu je žao što ove dve selekcije mogu da se sretnu u polufinalu.

- Malo sam pratio Srbiju, bilo je dosta utakmica, očekivano. Dominantno, Srbija, Slovenija i Grčka su glavni favoriti za zlatnu medalju. Žao mi je što moraju da se sretnu u polufinalu, žao mi je da ne bi ponovili to finale iz Istanbula, ima još dosta. Ima dve utakmice koje treba dobiti do polufinala, tu može svašta da se desi - završio je Saša Dončić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31