• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2022

16:47

SRBIMA DRUGO MESTO NE VALJA! Čuveni slovenački košarkaš poručio: JOKIĆ SVE MENJA! (VIDEO)

printscreen

Košarka

SRBIMA DRUGO MESTO NE VALJA! Čuveni slovenački košarkaš poručio: JOKIĆ SVE MENJA! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji košarkaški reprezentativac i kapiten Slovenije, a sada generalni sekretar tamošnjeg Saveza Radoslav Rašo Nesterović uputio je oštru poruku navijačima na ovim prostorima

Slovenačka amabasada u Berlinu organizovala je projekicu dokumentarnog filma „2017“, u čast zlatne medalje Slovenaca te godine na Evropskom prvenstvu.

Oni su tada pobedili Srbiju u finalu predvođenu selektorom Sašom Đorđevićem, a Nesterović je posle projekcije u razgovoru sa srpskim medijima poručio da su navijači nezahvalni.

- Ljudi su na celom Balkanu nezahvalni. Ne valja drugo mesto, ne valja treće... Onda dođe deseto mesto, pa ono drugo od pre tri godine izgleda super. Reprezentativci odvajaju deo svog odmora i života da brane boje svoje države. Rizikuju zdravlje da bi došli na prvenstva, a nisu plaćeni, već igraju za narod i državu. Umesto da to cenimo i damo punu podršku, mi tražimo samo zlatne medalje. Najlakše je reći šta igrač ne zna, hajde da nađemo ono što zna i dobro radi - oštar je Nesterović.

On je prokomentarisao i to koliko velike zvezde menjaju sve kada se odazovu pozivu reprezentacije.

- Kako sve menja Nikola Jokić kod Srbije, tako i kod nas Slovenaca Luka Dončić. To je jednistavno tako. To su van serijski talenti i  pitanje je da li će ikada da se rode takvi košarkaši.

Iz Nesterovićevih reči čini se da žali što Jugoslavija više ne postoji, jer smatra da bi dominirala.

- Mi smo se interno zezali, kada bi bila Jugoslavija, sa ovim igračima, ostali ne bi imali nikakve šanse - zaključio je Nesterović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija