• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2022

16:15

NEUSPEH NA MUNDOBASKETU JOŠ DRMA DONČIĆA! Posle Svetskog prvenstva sam spavao 13-14 sati!

reuters

Košarka

NEUSPEH NA MUNDOBASKETU JOŠ DRMA DONČIĆA! Posle Svetskog prvenstva sam spavao 13-14 sati!

Podeli vest

Košarkaš NBA ligaša Dalasa Luka Dončić, izjavio je da je uživao u svakom trenutku dok je igrao za reprezentaciju Slovenije, prenose američki mediji.

Dončić je tokom leta igrao za Sloveniju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. godine i potom na Evropskom prvenstvu.

Slovenija nije uspela da odbrani titulu evropskog šampiona, pošto je u četvrtfinalu eliminisana od Poljske sa 90:87.

Slovenački košarkaš se vratio u Dalas gde će sa Maveriksima igrati predsezonske mečeve.

Foto: Tanjug/AP

- Dobro sam, ali sam posle EP spavao 13-14 sati dnevno. Uspeo sam da se odmorim. Sa reprezentacijom Slovenije sam bio dva meseca. U tom periodu sam dosta trenirao, bilo je mnogo emocija. Nije lako igrati za svoju reprezentaciju, donosi puno emocija - rekao je Dončić.

Nova sezona u NBA ligi počinje 18. oktobra.

- Zahtevno je igrati za reprezentaciju Slovenije. Posvetiš se nacionalnom timu, iako nekada poželiš da si negde na plaži umesto na treningu. Međutim, uživao sam u svakom trenutku igrajući za Sloveniju - zaključio je Dončić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija