• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2022

21:46

DA SVE MOŽE ZA 15 DANA, PRIPREME NE BI TRAJALE PO DVA MESECA! Jovanović ISKREN nakon PORAZA u derbiju!

Starsportphoto©

Košarka

DA SVE MOŽE ZA 15 DANA, PRIPREME NE BI TRAJALE PO DVA MESECA! Jovanović ISKREN nakon PORAZA u derbiju!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Budućnosti rezultatom 69:65 (20:19, 23:16, 12:16, 14:14) u derbi meču drugog kola regionalne ABA lige

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bendžamin Bentil sa 16 poena, dok su Luka Mitrović i Filip Petrušev dodali po 15. U poraženom timu najbolji je bio Igor Drobnjak, koji je bio jedini sa dvocifrenim učinkom i postigao je 19 poena.

- Utakmica je imala jak, takmičarski karakter. Već smo u najavi derbija Vlada i ja smo rekli da kroz ovakve utakmice tražimo formu, zbog svih problema koje su svi klubovi imali zbog Evropskog prvenstva. Mi smo opet igrali na momente, imali smo dosta praznih minuta koje je Zvezda znalački koristila. Pre svega naše probleme u reketu, gde su nam napravili veliki problem svojom igrom i na skoku - rekao je trener Budućnosti.

Plavi su se za novu sezonu spremali svega dve nedelje što je ostavilo traga na izdanja na početku takmičarske godine. 

- Ne bi pripreme trajale mesec i po ili dva u staroj školi košarke, da može sve da se složi za 15 dana, koliko smo mi imali vremena za zajednički rad do prve utakmice. Ovo nam je četvrta utakmica u ovom sastavu, što je premalo jer obično treba da imate po devet-deset utakmica u predsezoni. Napomenuo bih i drugu stvar. Zvezda igra dosta u kontaktu, a mi često padamo fizički. Momci koji su sa nama bili od početka uspeli su da prođu komplet pripreme. Ostali su dolazili iz različitih sistema i sada se traže. To nam je problem, svi imamo taj problem i nećemo ga skoro rešit - jasan je Vladimir Jovanović. 

Foto: Starsportphoto©

Nije želeo trener Budućnosti da se obazire na loše suđenje, ali ističe da je iritirajuće to što arbitri prečesto gledaju snimke. 

- Retko pričam u suđenju, gotovo nikad. Bez njih ne bi utakmica mogla da se sprovede u delo kako treba i treba ih tretirati tako. Ne bih ulazio u detalje, da li je nešto iritantno ili nije. Gledam svoju ekipu. Ne znam sad to, to su sad neka nova pravila u koja nisam previše upućen. Ne znam da li je trebalo da se prekine utakmica ili ne. Tenzija je očekivana i nova je za igrače koji nisu igrali ABA ligu, bez obzira odakle dolaze. Treba im vremena da se prilagode na ligu, čak i kada dolaze iz kvalitetnijih takmičenja. Jako je teško aklimatizovati se na ABA ligu - podvukao je Jovanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija