• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

17:08

TEŽAK UDARAC ZA PEŠIĆA! Povredio se potencijalni reprezentativac Srbije! Čeka ga DUGA pauza!

Starsportphoto©

Košarka

TEŽAK UDARAC ZA PEŠIĆA! Povredio se potencijalni reprezentativac Srbije! Čeka ga DUGA pauza!

Podeli vest

Košarkaš Igokee Mario Nakić povredio je ukrštene ligamente, zbog čega ga čeka višemesečna pauza

Bivši igrač Reala je tokom leta stigao u Laktaše i u dresu Igokee se odmah predstavio u punom svetlu, ali sada je doživeo tešku povredu zbog koje će duže vreme odsustvovati sa partketa.

Kako prenosi "MozzartSport", Nakićevom povredom nije izgubila samo Igokea, već i reprezentacija Srbije koja je ostala bez potencijalnog pojačanja za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Mundobasket protiv Turske i Velike Britanije, gde je svaki igrač od izuzetnog značaja za selektora Pešića.

Nakić je u prethodnom periodu igrama u velikoj meri zaslužio Karijev poziv, naročito jer Orlovi u drastično izmenjenom sastavu čekaju nove prozore, budući da ne mogu da računaju na igrače iz Evrolige, kao i asove iz NBA.

Foto: printscreen

Mario Nakić neće debitovati u reprezentaciji Srbije, iako je bilo planirano da se to desi

Međutim, Nakić će morati da sačeka neku drugu priliku za debi u nacionalnom timu, zbog povrede zadobijene u utakmici protiv češkog Nimburka.

Naslednik Partizanove legende Ive Nakića je u dosadašnjem toku sezone u ABA ligi prosečno beležio 14,7 poena, 8,7 skokova i 2,3 ukradene lopte, što ga je činilo najboljim igračem kluba iz Aleksandrovca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija