• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

08:39

PEŠIĆ OBJAVIO SPISAK SRBIJE ZA KVALIFIKACIJE! Ima iznenađenja, vratio se Stefan Jović!

Peđa Milosavljević

Košarka

PEŠIĆ OBJAVIO SPISAK SRBIJE ZA KVALIFIKACIJE! Ima iznenađenja, vratio se Stefan Jović!

Podeli vest

Svetislav Pešić objavio je spisak igrača na koje računa za utakmice sa Velikom Britanijom i Turskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Utakmica sa Velikom Britanijom u Njukaslu nas očekuje 11. novembra, a sa  Turskom u Beogradutri dana kasnije. 

Na spisku selektora Pešića su 24 kandidata za predstojeće utakmice. Vraća se Stefan Jović, koji je trenutno bez kluba. Pešić je pozvao četvoricu igrača Crvene zvezde: Mitrovića, Topića, Dobrića i Nedovića, i trojicu iz Partizana: Anđušića, Trifunovića i Koprivica. Neama Nikole Milutinova iz CSKA, ali je tu njegov saigrač iz moskovskog kluba Dejan Davidovac.

Foto: Starsportphoto

 

Pozvani su i Gudurić, Jaramaz, Lučić, Micić, Kalinić i Marinković koji igraju za evroligaške timove, a videćemo da li će dobiti dozvolu da igraju, pošto se trenutno usklađuju termini FIBA i Evrolige.

Foto: FIBA/Eurobasket

Stefan Jović

Kandidati za tim Srbije u novembarskom kvalifikacionom "prozoru" su: Danilo Anđušić, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Marko Jagodić-Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Nikola Kalinić, Balša Koprivica, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Dušan Miletić, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Marko Pecarski, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Nikola Topić, Uroš Trifunović i Aleksa Uskoković.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija