• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

23:03

ZAKUVALO SE U EVROLIGI! Barsa i Monako iskoristili KIKS Fenera!

Starsportphoto

Košarka

ZAKUVALO SE U EVROLIGI! Barsa i Monako iskoristili KIKS Fenera!

Podeli vest

Košarkaši Baskonije pobedili su večeras u gostima Fenerbahče sa 76:70 (21:13, 31:20, 15:23, 9:14), u meču 14. kola Evrolige

Baskoniju su do pobede predvodili Markus Hauard sa 15, Pijera Henri sa 13 i Maik Kotsar i Metju Kostelo sa po 10 poena. Kod Fenerbahčea najbolji su bili srpski reprezentativci Marko Gudurić sa 14 poena i Toni Džekiri sa 12 poena i devet skokova.

Barselona je bila bolja od Panatinaikosa sa 74:68, Katalonce je do pobede predvodio Jan Veseli sa 15 poena, dok je sa druge strane najefikasniji bio Dvejn Benkon sa 19 koševa i pet skokova.

Virtus iz Bolonje upisao je novi trijumf na domaćem parketu, a najzaslužniji za to bio je Miloš Teodosić. Bivši srpski reprezentativac postigao je 15 koševa i bio najefikasniji u sastavu Etorea Mesine. Sa druge strane, Lorenco Braun je brojao do 18. 

U poslednjem meču 14. kola Monako je na svom parketu savladao Albu iz Berlina sa 92:89. Kneževe je do pobede vodio Dialo sa 17 koševa, dok je Blosomgejm upisao 12. 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set