• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2023

15:47

NEĆU VIŠE IGRATI ZA REPREZENTACIJU! Sjajni as rekao zbogom nacionalnom dresu!

Tanjug/AP

Košarka

NEĆU VIŠE IGRATI ZA REPREZENTACIJU! Sjajni as rekao zbogom nacionalnom dresu!

Podeli vest

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić potvrdio je u intervjuu za Mudno Deportivo da više neće igrati za reprezentaciju Španije

Nikola Mirotić je sa Španijom osvojio zlato na Evrobasketu 2015. godine i bronzu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

- Do sada sam se mnogo fokusirao na to da dajem sve od sebe klubu u kojem sam. Onda leti imam mnogo ličnih stvari, porodicu, svoj biznis. A ja sam u godinama, pogotovo posle povrede, u kojima ne vidim sebe u reprezentaciji- izjavio je 32. godišnji Mirotić.

Foto: Starsportphoto

 

Sjajni košarkaški as dodaje da je odluku doneo još prošlog leta.

- Razgovarao sam sa Horheom Garbahosom pre nego što je Lorenco Braun doveden i on me je pitao da li ću se vratiti ili ne. Hteo je da potvrdi da se neću vratiti i zato su otišli za drugim igračem. Zahvalan sam na onome što su uradili za mene, na prilici da osvojim titulu na Evrobasketu i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama - zaključio je Mirotić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija