• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

10:22

REBRAČA PRED VEČITI DERBI ISHVALIO ZVEZDU! Nema dileme da će biti TEŠKO Partizanu, ali svi znaju ko je Željko!

Košarka

REBRAČA PRED VEČITI DERBI ISHVALIO ZVEZDU! Nema dileme da će biti TEŠKO Partizanu, ali svi znaju ko je Željko!

Podeli vest

Bivši reprezentativac Željko Rebrača prokomentarisao je predstojeći evroligaški derbi

Crvena zvezda dočekuje Partizan u hali "Aleksandar Nikolić" u petak od 19 časova. Osim već tradicionalnog prestiža, meč je vrlo bitan za oba tima i jer se bore za plasman u plej-of Evrolige.

- Gledao sam prethodnu utakmici izgledalo mi je to dobro od strane momaka koji su na parketu. Uostalom, to treba da bude jedan lep dan, pravi praznik, da cela Evropa uživa jer malo ko ima ovakve okršaju, tu su samo Real - Barselona i Olimpijakos - Panatinaikos. Mi smo temperamentni, saživimo se sa ekipom, a još kada izgubiš onda ide salva kritika, ali to je sport, ne treba bežati ni od kritika, one treba da budu motiv za još žešći rad- rekao je Rebrača za "Mozzartsport" i dodao:

Foto: Starsportphoto

 


- Svi znaju ko je Željko u svetu košarke i jasno je šta želi da postigne sa Partizanom. Dobro znam koliko je zahtevan, koliko traži da se poštuju najsitniji detalji i to stvarno... nije lako. Treba ti energija, karakter i da možeš da radiš pod pritiskom da bi došao do krajnog rezultata koji je vrhunski. Neki u Partizanu rade prvi put sa njim, moraju da podignu nivo znanja i kvaliteta kako bi uspeli da isprate sve, ali isto tako to nije proces koji traje godinu ili dve.

Sa druge strane, Zvezda je dolaskom Duška Ivanovića postala tim koji može da pobedi bilo kog rivala.

Foto: Starsportphoto

 



- Očigledno je da je Zvezda sa Duškom dobila energiju, imaju i hemiju i kvalitet. Vidi se da im je dao samopouzdanje da veruju u sopstvene kvalitete, to je pre svega evidentno kada igraju van Beograda. Nikoga se ne boje.

Upitan za mišljenje ko će dobiti, Zvezda ili Partizan, Rebrača je bio neodlučan...

- Nema dileme da će biti teško Partizanu. Zvezda ima tu prednost jer su u naletu, igraju stvarno dobru košarku, ali kada dođe derbi sve zavisi od trenutne inspiracije. Sve može da se odluči u poslednjem minutu, jednim potezom jednog igrača. Lično ne sumnjam u Željkovu pripremu utakmice, znam kako to ide kod njega, ali i uz svu pripremu uglavnom to bude 50-50.

Foto: Starsportphoto

 

Zna rebrača ko bi mogao da obeleži meč...

- Na prvu loptu to su Luka Vildoza sa jedne strane i Kevin Panter sa druge. Imaju tu vrstu karaktera da uzmu loptu u svoje ruke i krenu da kreiraju, da li je to šut ili nešto drugo nije ni bitno, ali na spoljnim pozicijama su mi oni u prvom planu, doduše, meni se sviđa drugi igrač-  istakao je Rebrača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija