• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2023

14:39

AUSTRALIJANAC PROZVAO POLITIČARE KOJI SU PROTERALI NOVAKA: Nisam te video, znamo da si bio zalepljen za TV....

printscreen

Košarka

AUSTRALIJANAC PROZVAO POLITIČARE KOJI SU PROTERALI NOVAKA: Nisam te video, znamo da si bio zalepljen za TV....

Podeli vest

Australijanac Endrju Bogut, nekadašnji košarkaš Golden Stejt Voriorsa, prozvao je političare koji su prošle godine deportovali Novaka Đokovića

Novak Đoković je u finalu turnira u Melburnu osvojio desetu titulu, 22. ukupno sa grend slemova i to pobedivši Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 7:6 (4) i 7:6 (5).

Pre samo godinu dana Australijanci su Novaku po dolasku u Melburn uzeli vizi, maltretirali ga, a onda sramno deportovan iz Melburna. Razlog za deportaciju je po mišljenju Aleksa Hoka, tadašnjeg australijskog ministra za imigraciju, bilo to što "Novak predstavlja opasnost po javno zdravlje građana" pošto nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Bogut je tada bio uz srpskog tenisera, pa je sad, nakon što se Novak vratio i opet pobedio, prozvao političare, Skota Morisona, tadašnjeg premijera u Australiji i Hoka, koji višu nisu na vlasti 

- Koliko je dobar bio Australijan open - pitao je Bogut i označio Morisona i Hoka, a onda postavio pitanje i Danijelu Endrjuzu, premijeru Viktorije, koji je takođe bio protiv Đokovića. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Den Endrjuz, tebe nisam video na tribinama, ali svi znamo da si bio zalepljen za TV? - napisao je Bogut.

 

 

Košarkaš koji je tokom karijere nastupao za Milvoki Bakse, Golden Stejt, Dalas Maverikse, Klivlend Kavalirse, Los Anđeles Lejkerse, Sidnej Kingse i opet kratko Voriorse 2019. kaže da je Novakova titula „dobra na toliko mnogo nivoa“, kao i da je „apsolutno zaslužena“.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija