• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: A.K.

30.01.2023

09:55

SRPSKI INAT! JAKA GLAVA! Nikada neće naučiti, ovaj čovek ne NESALOMIV!

reuters

Tenis

SRPSKI INAT! JAKA GLAVA! Nikada neće naučiti, ovaj čovek ne NESALOMIV!

Podeli vest

Mogu da ga sabotiraju, ponižavaju, maltretiraju, da šire laži, ali ne mogu da uništen i zaustave Novaka Đokovića

Udarali su kao da je bokserska vreća iznova i iznova, satanozovali, optuživali za sr*** koja nemaju veze sa njim, potcenjivali, izmišljali afere, otpisivali, bili uvreni da mu je došao kraj, da se neće vratiti....

Ali, nikako da nauče! Što ga više udaraju on je sve bolji! Jači! On je nesalomiv! I nikada neće naučiti! Nikada nije i neće igrati kako njihova violina svira! A srpski inat i "jaka glava" pomogli su mu da pregura sve i vine se do neslućenih visina! To nikada neće rezumeti! Drugi bi se slomili, a on je dobio krila!
 
Godinama Novak trpi iste udarce, onaj od pre godinu dana ostavio je najdublji ožiljak. Videli smo to kada je briznuo u plač pošto je srušio Stefansa Cicipasa (3:0) za deseti trofej u Melburnu, 22. u karijeri! Plakao je majci u naručju! Sve se skupilo! Mnogo je, previše i za jednog šampiona!

Foto: reuters

Novak Đoković osvojio 10. grend slem u Australiji

Ponašali su se prema najboljem teniseru ikada kao da je kriminalac, preko njegovih leđa vodili političke igranke, privodili, optužili ga da laže, a onda oterali... A samo je želeo da igra tenis! A, danas ni izvini nije dobio! I ne mora! Od takvih mu izvini i ne treba!

Moraš da budeš superčovek, nadljudsko biće, prvo da sve preživiš, pa da preko svega pređeš! I najveće legende su bez dlake na jeziku govorile da se ne bi vratile u Melburn, da bi Australijance posle svega poslali u p.... Ali, ne i Novak! 

Vratio se na mesto na kojem je doživeo najleše ovacije kao krunisani kralj Australijan opena, ali i najsramnije zvižduke i brutalnu izdaju! 

Zainatio se! Ništa nisu naučili, a pokazao im je tamo gde on priča, gde je on najglasniji, gde mu ne mogu ništa. Svaku uvredu, laž, svaki zvižduk pretvorio je u gorivo koje ga je guralo napred kada mu je bilo najteže. Kada bi mnogi digli ruke na njegovom mestu, Novak je ubacio u šestu brzinu. Sve im je naplatio!

Foto: reuters

 

Šte više trude da ga povuku na dno, da ga diskredituju, to ga više guraju ka vrhu. Mogu oni da pevaju, pišu što hoće, Nole samo čuje:

Kad god bi oni vikali "Rodžer", ja bih to u svojoj glavi preveo kao "Novak" - rekao je Đoković pre nekoliko godina, jer odavno igra "igricu protiv sebe", ostali su već dugo van kokurencije, i kada su 10 godina mlađi i kada igraju tenis života... 35 je novih 25! 

Zato, "gospodo", samo izvolite! Zabranite mu opet da igra u Americi, smišljajte laži i skandale!
Udarite najjače što možete! Jedva čekamo da Novak uzvati udarac, znamo da će biti brutalan. Sami ste krivi, kako kaže Nik Kirjos, napravili ste "čudovište" podlim udarcima. 

"Svi imaju plan, dok ne dobiju udarac u bradu" - rekao je Majk Tajson! Čekamo da Novak zada novi! 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Australia

pre 1 godinu

Ako niste znali, svaki INAT je kao Bumerang, vratiće se onom, ko ga je bacio.Bilo je oružje Aboridžina, koji nisu samo u Australiji, nego i na Novom zelandu(hajde sad na guglanje, šta je Novi zeland, gde se nalai, itd! Super čovek i nadljudsko biće je bila nacistička floskula. Tvrda glava? Pogledajte film: Lepota poroka.Znate šta je najveća kazna za ljudsko biće? Neznanje. Još ako se time i hvali? Nikola Tesla je rekao:" Ništa čovečanstvo nemože toliko da koči u napretku , kao trenje". Hajde sad svi u hotelski apartman.

Ja

pre 1 godinu

Bas naprotiv. Srpski inat donosi neuspeh i nesrecu. Kod Novak je presudila jaka glava i razum.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija