• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2023

00:10

NE STAJE NI U 38. GODINI! Bivši igrač Zvezde se VRATIO u staro jato!

Košarka

NE STAJE NI U 38. GODINI! Bivši igrač Zvezde se VRATIO u staro jato!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti potpisao je ugovor sa francuskim Le Manom do kraja sezone

Iako je napunio 38. godina, iskusni Amerikanac ne namerava da kaže "zbogom" profesionalnom igranju košarke.

Jedan od najboljih stranih strelaca u istoriji Crvene zvezde ponovo će nositi dres Le Man Sarta, po treći put u karijeri. On je angažovan kako bi zamenio Brajtona Lemara koji se preselio u AEK, a po treću put će u karijeri braniti boje tima sa severozapada Francuske (2011/12, 2021).

Posle 12 godina i 18 meseci u odnosu na poslednji boravak u Le Man Sartu, Ročesti se, kako kaže klub u svojoj objavi - "vratio kući".

Amerikanac sa crnogorskim pasošem, koji je 2015. godine bio najbolji strelac Evrolige, prethodno je nosio dres kineskog Šandonga gde je u proseku beležio 12.2 poena po susretu.

Po isteku saradnje početkom godine, vratio se u Le Man sa porodicom i tada se moglo naslutiti da će do ponovne saradnje i doći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija